BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.540,21
HABER /  GÜNCEL

İrtica Avcılarda bulundu!

İrtica tartışmasına Avcılar Belediyesi de katıldı. Kare kare fotoğraflar çekildi.

Abone ol

İrtica tartışmasına Avcılar Belediyesi de katıldı. Hem de basın bürosunun hazırladığı resmi basın bülteni ile. Kare kare fotoğraflar çekildi, basın bülteni ile servise konuldu.

CHP'li Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, irtica tartışmalarına orta yerden daldı. Başkan Değirmenci'ye bağlı bulunan ekipler, Türkiye'yi yıkacak tehlikeyi gizli yerlerde ararken sokak ortasında buldu.

Basın bülteninde şu ifadeler yer aldı:

Türkiye’de irtica tehdidi yok diye bağıranlara en güzel cevap işte bu karede gözler önüne serildi. Bırakın gizli mekanlarda irticanın büyüdüğü ve ülkenin altına dinamit koymaya çalıştığı İrticanın işportaya kadar düştüğü, objektifimize işte böyle takılınca Türkiye’de irtica yok diyenlere şamar gibi bir cevap oldu.







Burası Türkiye’nin parlayan Yıldızı Avcılar. Bu şirin ilçe İstanbul’un bazı ilçelerine göre daha modern, çağdaş ve cumhuriyetçi vatandaşlarımızın daha ağırlıkla bulunduğu bir ilçe. Avcılar’ da Belediye seçimlerini AKP ile çekişen CHP ezici bir çoğunlukla göğüsledi.
Ancak Avcılar’da objektifimize işte bu görüntü takılınca adeta şok oluyoruz. Burası Avcılar’ın bir mahallesi görüntü ortada. Kendisini “Yeşil Alem”ci olarak adlandıran bir sakallı, şalvarlı ve takkeli vatandaşımız İrticayı işportaya çoktan düşürmüş bile.
Sokak aralarında topladığı çocuklara dini bilgiler, Kuran’ı Kerim öğreten bu vatandaş aynı zamanda bir apartmanın arkasında minik çocuklardan müteşekkil cemaatine namaz bile kıldırıyor. Kendisini imam yapan ve cemaati ise sokakta top koşturan oyun oynayan çocuklar. Vakit namazlarında imamın cemaati hazır. Cemaatle namaz kıldıran bu vatandaşımızı görenler hayretler içinde kalıyor. İrticayı sokağa düşüren vatandaş cemaatine dini telkinler verirken toplumu da Ramazan Ayında Oruç tutması için ise elektrik direğine yazdığı uyarıcı yazılarla bilgilendiriyor.
İşte son günlerde Türkiye’de irtica tehdidi yok diyenlere güzel bir örnek.
Çevre sakinlerinin Avcılar Belediyesi Zabıta ekiplerine ihbarı üzerine harekete geçen zabıta, olay yerine gelince, takkeli işportacının tezgahına el koydu…