BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İrlandalı iki turist vahşice katledildi

İzmir'in Buca ilçesi Kaynaklar Mahallesindeki ormanlık alandaki cesetler dehşet saçtı

Abone ol

İzmir'in Buca ilçesi Kaynaklar Mahallesindeki ormanlık alanda iki kadın cesedi bulundu. Boğazları kesilerek öldürüldüğü anlaşılan iki kadının Kuşadası'na tatile gelen turistler olduğu belirtildi.

Olay, Kuşadası'nda tatil yapan İrlandalı Shanon Grahon'un tekne gezisinden döndüğünde annesi Marion Elizabeth Grahon'a ulaşamaması üzerine ortaya çıktı.

Annesine ulaşamayan Shanon Grahon, polise başvurdu. Polisin, kızın arkadaşlık kurduğu 17 yaşındaki garson Recep Ç.'yi sorgulaması üzerine cinayet ortaya çıktı. 15 yaşındaki Shanon Grahon ile aşk yaşadıklarını belirten Recep Ç. cinayeti itiraf etti.

Recep Ç., evlenmelerine karşı çıkan anne Marion Elizabeth Grahon'u (54) ve birlikte tatil yaptığı bayan arkadaşı Katy Wins More'yi (54) gezdirme bahanesi ile Kuşadası'ndan İzmir'e M.K. isimli taksici ile birlikte götürdüğünü söyledi.

İzmir'de, babası E.Ç.'nin dükkanına kadar Kuşadası'ndan tuttuğu taksi ile giden Recep Ç. burada babasının arabasını alarak Marion Elizabeth Grahon ve Katy Wins More'yi gezdirme bahanesi ile Buca ilçesine bağlı Kaynaklar Mahallesindeki ormanlık alana götürdü. İki kadını burada bıçakla öldürdüğünü itiraf eden Recep Ç. daha sonra Kuşadası'na döndüğünü söyledi.

ELBİSELERİNİ ÇÖPE ATMIŞ

Recep Ç. ile ilişki yaşayan İrlandalı kızın olay olduğu anda tekne turunda olduğu anlaşıldı. Tekne turundan dönen Shanon Grahon annesine ulaşamayınca polise haber vermesiyle olay ortaya çıktı.

Recep Ç.'nin cinayet sonrası Kuşadası'na döndüğünde hareketlerinin şüpheli olduğunu belirten çalıştığı işyerindeki arkadaşları, "Recep, geldiğinde çok farklıydı. Bir süre sessiz sessiz duvarın dibinde oturdu. Daha sonra üzerindeki eşyaları değiştirdi. Daha sonra bir poşet içinde çöpe bir şeyler attı" dediler.

Polisin çöpte yaptığı aramada üzerinde kan lekeleri olan kıyafetleri bulduğu öğrenildi. Olayı itiraf eden Recep Ç. daha sonra olay yerine getirilerek cesetlerin yerini gösterdi. Öldürülen Marion Elizabeth Grahon, Katy Wins More'nin cesetleri olay yerinde yapılan incelemelerin ardından İzmir Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Olayın ardından Recep Ç., babası E.Ç. ile taksi şoförü M.K. gözaltına alındı.

 

SEVGİLİSİİNİN TECAVÜZÜNÜ KAMERAYA ÇEKTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde, iş bulma vaadiyle kandırdıkları kadına götürdüğü evde tecavüz ettiği iddia edilen 51 yaşındaki T.E. ile cep telefonuyla görüntülerini çektiği ileri sürülen sevgilisi 34 yaşındaki Y.G., jandarma tarafından yakalandı. Şüpheliler, sevk edildikleri adliyede mahkemece tutuklandı.

Denizli'nin Çivril İlçesi'nde yaşayan T.E. ve sevgilisi Y.G., eşinden boşanmış, bir çocuk annesi 45 yaşındaki N.K.'yı, "Sana iş bulup, çocuğuna bakacağız. Emekli olur, yaşamını sürdürürsün" diyerek kandırdı. İki sevgili, geçen pazartesi günü N.K.'yı, Köyceğiz'e bağlı Yangı Köyü'ndeki bir eve götürüp, odaya kapattı. T.E., burada N.K. ile zorla cinsel ilişkiye girdi. N.K., önceki gece iki sevgilinin yan odada uyumalarını fırsat bilip, kaçtı.

Anayola çıkıp, ilk gelen otobüse binen N.K., Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı'na sığındı. T.E. ve sevgilisinden şikayetçi olan N.K., jandarmadaki ifadesinde, iki sevgilinin kendisini yardımcı olma bahanesiyle Çivril'den getirip, bir eve kapattıklarını ileri sürerek, "T.E., benimle zorla cinsel ilişkiye girdi. Sevgilisi Y.G. de, cep telefonuyla görüntülerimizi çekti" dedi.

Bunun üzerine jandarma, Yangı Köyü'ndeki eve operasyon düzenleyip, T.E. ve Y.G.'yi gözaltına aldı. Y.G.'nin cep telefonunda yapılan incelemede söz konusu görüntülere rastlandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.E. ve sevgilisi Y.G., mahkemece tutuklandı.

 

LÜKS VİLLADA AKILALMAZ ÖLÜM

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İşadamı İsmail Üçüncü'nün 7 yaşındaki oğlu Burhan Yavuz Üçüncü, yeni taşındıkları villanın araç kapısının altında kalarak yaralandı. Hastaneye kaldırılan minik Yavuz, 6 gün sonra yaşam savaşını kaybetti

İşadamı İsmail Üçüncü, bir süre önce Beykoz Görele Köyü Çınar Sokak'ta tripleks villasına taşındı. Aile, tek başına yaşayacakları villada oturmanın mutluluğunu yaşarken ansızın başlarına gelen trajik bir olayla sarsıldı. Dört çocuklu Üçüncü Ailesi'nin en küçük oğlu 7 yaşındaki Burhan Yavuz, top oynadığı sırada villanın 6 metrelik araç kapısının altında kalarak feci şekilde yaralandı. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan minik Yavuz, hemen yoğun bakıma alındı. Kafasından aldığı yara nedeniyle iki kez ameliyat edilen ve yaşama tutunmaya çalışan Yavuz, doktorlarının tüm çabalarına rağmen 6 gün sonra önceki gün yaşamını yitirdi.

Burhaniye İlköğretim Okulu ikinci sınıf öğrencisi minik Yavuz'un feci ölümü aileyi yasa boğdu. Baba İsmail ile anne Leyla Üçünü, evlatlarının ölümü üzerine gözyaşlarına boğuldu. Korkunç kazaya tanık olan abla Büşra Üçüncü, "Her akşam bütün kapıları kapatarak eve giriyordum. Bir önceki akşam demir kapıyı kapamaya çalıştım ama sanki yeriden çıkarılmıştı.

AİLE YASTA

Uğraşmama rağmen kapatamadım. İçeri girip anneme söyledim. Ertesi günü annem çalışan işçilere söyleyince işçiler onu tekrar kızağın üzerine oturttular. Akşam üstü bu olay oldu. Üst katta odadaydım. Çok büyük bir gürültü duydum. Pencereye çıktığımda kardeşim kanlar içerisinde yerde, üzerinde de demir kapı vardı. Şok geçirdik. Kapıyı kaç kişi zar zor aldık" dedi. Minik Yavuz, dün Edirnekapı Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze namazı sırasında acılı anne ile baba güçlükle ayakta durabildi.

ELAZIĞ'DA YÜREK BURKAN KAZA

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 6 aylık hamile kadın kaza yerinde karnındaki bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti, biri çocuk 7 kişi ise yaralandı.

Yarımca beldesi mevkisinde, Yalçın Budancanamak'ın (46) kullandığı 12 AN 455 plakalı otomobil, Selahattin Cihan (37) yönetimindeki 23 FC 144 plakalı otomobille çarpıştı.Budancanamak'ın kullandığı otomobil şarampole yuvarlandı.

Cihan'ın kullandığı otomobilde bulunan 6 aylık hamile Asiye Dilmen (25) kaza yerinde karnındaki bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti.

Otomobil sürücüleri Cihan ve Budancanamak ile her iki araçta bulunan Özlem Cihan (27), Aysel Şengül (28), Şefika Budancanamak (38), Hayrunnisa Budancanamak (2), Cihad Budancanamak (19) yaralandı.

Elazığ'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına altına alınan yaralılardan Özlem Cihan, Aysel Şengül, Şefika Budancanamak, Hayrunnisa Budancanamak ve Cihad Budancanamak'ın sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi. 

İNTERNETTE TANIŞTIĞI KIZA TECAVÜZ ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Antalya'da internet üzerinden sosyal paylaşım sitelerinde tanıştığı 15 yaşındaki S.Ç.'yi sohbet etme bahanesiyle evine çağırıp tecavüz eden 33 yaşındaki N.D., tutuklandı.

Antalya'da internet üzerinden sosyal paylaşım sitelerinde tanıştığı 15 yaşındaki S.Ç.'yi sohbet etme bahanesiyle evine çağırıp tecavüz eden 33 yaşındaki N.D., tutuklandı.

Ailesiyle birlikte oturan S.Ç., internet üzerinde sosyal paylaşım sitelerinde kendisine arkadaşlık isteği gönderen N.D.'nin arkadaşlığını onayladı. Uzun süre internet üzerinde sohbet odasından konuştuğu kızla tanışmak için evine çağıran N.D., evine gelen küçük kıza tecavüz etti. S.Ç. evden ayrılır ayrılmaz durumu ailesine anlattı. Aile kızlarıyla birlikte Çocuk Şube Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, şikayet üzerine tecavüz şüphelisini Güvenlik Mahallesi'ndeki evinde yakalayarak gözaltına aldı. Ahlak Büro Amirliği'nde sorgulanan N.D., 'küçük yaşta çocuğa cinsel istismar' suçlamasıyla çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

KAÇIRILAN İŞADAMI BÖYLE KURTARILDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Giresun'da kaçırılan ve ailesinden 5 milyon euro fidye istenen 66 yaşındaki işadamı Ahmet Pekdemir Samsun polisi tarafından düzenlenen operasyonla kurtarıldı.

Ahmet Pekdemir, sabah evinden ayrılıp işyerine gitti. Yanına gelen ve üzerinde polis yeleği olan kişilerin "Hakkında şikayet var emniyete kadar gideceğiz" diyerek ellerini kelepçeledikten sonra bir otomobile bindirip kaçırdı. Ardından da Şenol Ö. cep telefonundan aileye, mesaj gönderip 5 milyon euro fidye istedi. Şoka giren aile bireyleri durumu polise bildirdi. Polis hemen mesaj çekilen cep telefonu numarasını teknik takibe aldı. Zanlıların Vezirköprü İlçesi'nde olduğunun belirlenmesinin ardından Samsun polisi düzenlediği operasyonla işadamını kurtarıp zanlıları yakaladı. Elleri ve ağzı bağlı olan ve sakalları uzayan işadamı polisleri karşısında görünce, "Kurtulduğuma inanamıyorum. Yüzlerini gördüğüm için parayı alıp beni öldüreceklerini düşündüm." dedi.