BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MEDYA

İrfan Değirmenci ekrana böyle çıktı

Değirmenci önce Necati Şaşmaz haberini verdi, ardından da yanında getirdiği dev nazar boncuğunu masasının altından çıkarttı...

Abone ol

Gezi Parkı eylemleri henüz sadece Taksim'deki gezi parkı ile sınırlıyken, çadırlar polis ve zabıta tarafından toplanıp yakıldığı ilk günlerde neler olup bittiğini ekranlara taşıyan az sayıdaki haberciden biri olan İrfan Değirmenci, Kanal D'deki "Günaydın" programında bugün çok çarpıcı bir şey yaptı.

Değirmenci Necati Şaşmaz'ın Başbakan Erdoğan ile görüştükten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada "Türkiye'ye nazar değdiğini düşünüyorum" sözleriyle şık bir şekilde dalga geçti.

Değirmenci önce Necati Şaşmaz haberini verdi, ardından da yanında getirdiği dev nazar boncuğunu masasının altından çıkarttı...

İşte Değirmenci'nin söyledikleri:

"Asıl açıklama Necati Şaşmaz'dan geldi. 'Ben parka hiç gitmedim. Son zamanlarda görmedim' diye başladı, 'Türkiye'nin üzerinde nazar var… Ülkemize nazar deydiğini düşünüyorum' dedi ve herkes de nazar üzerine yazıp çizmeye başladı bile sosyal medyada.

Twitter'ımız var… Çok sayıda kameramız var… Bir de, şuradan artık çıkarma zamanıdır...

Bir de nazar boncuğumuz var. Necati Şaşmaz, Polat Alemdar, ülkemize nazar değdi diyorsa, bize has özellikler vardır. Hepimizin evinde bir köşede bir nazar boncuğu vardır. Masamıza koyalım… Nazar boncuğu ile yayınımıza devam edelim. Nazar'a inanamak lazım. Ama ülkemizde olup bitenler nazar ile açıklanabilri mi? O da olan biteni kendi açısından nasıl gördüğünü anlattı."