BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,06
HABER /  GÜNCEL

İranlı anne ve kızları bu kez kaçamadı

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları iddia edilen İranlı anne ve 2 kızı suç üstündeyken yakayı ele verdi.

Abone ol

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları iddia edilen İranlı anne ve 2 kızı, giyim mağazasından hırsızlık yaparken polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Oba Mahallesi Keykubat Bulvarı üzerinde alışveriş merkezindeki giyim mağazasına dün akşam giren İran uyruklu Nazain S. (54) ile kızları Almasadat S. (34) ve Sarah S. (18) tezgahtaki ürünleri incelemeye başladı.

Bir mağaza çalışanı güvenlik kameralarından içeride vakit geçiren anne ve kızlarının hırsızlık yaptığını fark etti. Bunun üzerine mağaza çalışanları aileyi yakalayarak durumu polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Cumhuriyet Polis Merkezi ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı ve İranlı ailenin hırsızlık yaptığı belirleyerek gözaltına aldı.

Nazain S., Almasadat S. ve Sarah S.'nin polis merkezindeki işlemlerinde Alanya'nın Konaklı Mahallesi'ndeki bir AVM'den de aynı yöntemle hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı. Türkiye'nin birçok ilindeki AVM'lerden de hırsızlık yaptığı ileri sürülen İranlı aile emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.