BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

iPhone 4S problemleri can sıkıyor

iPhone 4S, dünyaya gözlerini bazı sorunlarla açtı! Sorunlar küçük mü, büyük mü siz karar verin

Abone ol

Yaklaşık iki hafta önce resmen tanıtılan iPhone 4S'in satışları Apple'a göre çok iyi. Ancak farklı yerden kullanıcılar, telefonla bazı sorunlar yaşamıyor değiller. Sorunlar herkesi etkilemiyor gibi görünse de, görmezden gelinecek kadar da küçük değil.

İşte bunlardan bazıları:
 
Siri çalışmıyor: Apple'ın destek forumlarında bazı kullanıcılar sanal yardımcı Siri'nin çalışmadığını, "ağa bağlanamıyor" hatası aldıklarını söylüyorlar. Business Insider'a göre bu sorun Siri'yi kapatıp telefonun tüm ayarlarını sıfırlayınca ortadan kalkıyor. Bazılarına göre ise sorunu gidermek için veri dolaşımını açmak gerekiyor (bu yurtdışında olanlar için daha fazla masraf demek olabilir).
 
Sprint'te veri yavaş iletiliyor: Bazı Sprint kullanıcıları, iPhone 4S'in veri aktarım hızının yavaş olmasından şikayetçi. Bazı kullanıcılar ise bunun iPhone 4S'e özel olduğunu iddia ediyor ve Sprint Galaxy S II'de 4G kapalıyken daha yüksek hızlar gördüklerini söylüyorlar.
 
Uygulama sorunları: Google Voice gibi bazı uygulamalar, iOS 5'den sonra sorunlu çalışıyor veya hiç çalışmıyor. Ancak uygulamalarla ilgili sorunlar, zaman içinde çözülecektir.