BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

İntikam için taksi yaktı

İzmir’in Bornova ilçesinde bir kişi, aralarında husumet bulunan taksi şoförünün aracını ateşe verdi. Otomobil alev topuna dönerken, yangında...

Abone ol

İzmir’in Bornova ilçesinde bir kişi, aralarında husumet bulunan taksi şoförünün aracını ateşe verdi. Otomobil alev topuna dönerken, yangından etkilenen 3 otomobil de hurdaya döndü.
Olay, sabah saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, taksi şoförlüğü yapan İbrahim İnal Koç’un aracı aralarında husumet olduğu belirtilen Levent K. (55) tarafından benzinle yakıldı. Olaya müdahale etmek isteyen vatandaşlara bıçakla tehdit ederek uzun süre yanına ve alevler içerisindeki taksiye yaklaştırmayan Levent K., polis ekipleri tarafından güçlükle yakalandı. Yangında 3 otomobil yanarak hurdaya döndü. Yangın daha fazla etrafa sıçramadan olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kontrol altına alınarak söndürüldü.
Taksi şoförü İbrahim İnal Koç ile Serhat K.’nin aralarındaki bir tartışma sonucu Serhat K. bıçaklanmış, İbrahim İnal Koç ise ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı. Serhat K.’nin ağabeyi, Levent K.’nin bunun üzerine taksiyi yaktığı iddia edildi.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
(İHA)