BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,94
ALTIN 2.446,56
HABER /  GÜNCEL

İnternette tanıştığı kadının oyunu

Romantizm ararken başına gelmeyen kalmadı. Garry Wood'un ilginç internet deneyimi ve başına gelenler...

Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

32 yaşındaki Gary Wood internette kendisine düzenlenen bir komployla chat odasında bir kadınla tanıştı. Natalie Jefferson adlı kadınla tanışması kendisine çok pahalıya mal oldu.

Kadınla bir kafede buluşup birşeyler içtikten sonra, kadına gelen telefonla hemen kalktılar ve metro istasyonuna doğru gittiler. Metroya girdikten sonra polisler kendisini tutukladı.Ve ırza geçme suçlamasıyla karşı karşıya kalıp tutuklandı.

10 yıl hapis istemiyle yargılandı. 12 ay hapis yattıktan sonra dedektifler kadının yalan söylediğini anladı. Gary Wood ise kadının söylediklerinin gerçekmiş gibi algılanmasından oldukça şaşkın.

Kadının kendisine karşı neden böyle birşey yaptığını merak ettiğini söyledi. Kadının, belki kafasının çok karışık olduğunu, belki de başkalarından fayda sağlamaya çalışan biri olduğunu söyleyerek, herşeyini sırf bu kadın böyle dediği için kaybettiğini açıkladı.

Arkadaşlarının ve çevresinin kendisini terk ettiğini çünkü birinin ırzına zorla giren biriyle kimsenin arkadaş olmak istemiyeceğini ve bu yüzden herkesin kendinden kaçtığını ifade etti. Yapılan incelemeler ve görgü tanıklarının şahitliği ile adamın tamamaen suçsuz olduğu anlaşıldı. Kadının neden böyle bir iftira attığına bir türlü anlam verilemedi.

Kadının psikolojik sorunlarının ve alkol probleminin olduğu açıklandı. Garry, bu olayda tamamen masumdu.

Bir insanın hayatının nasıl kolayca yıkılabileceğini ve herşeyini kaybetmesinin ne kadar kolay olduğunu bu tür olaylarda görebiliyoruz.