BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

İnternethaber.com'a çirkin saldırı

İnternethaber Medya Grup Başkanı Süleyman Özışık'ın 13 şehidin ardından yazdığı yazı bazı çevreleri rahatsız etti...

Abone ol

İNTERNETHABER- İnternethaber.com'un Facebook üzerinden yayın yaptığı sayfasına hacker saldırısı düzenlendi.

Saldırıya gerekçe olarak, İnternethaber Medya Grup Başkanı Süleyman Özışık'ın Diyarbakır'da 13 askerimizin şehit olması üzerine yazdığı yazı gösterildi. Hacker saldırısından Özışık'ın Facebook'taki kişisel sayfası da etkilendi.

İnternethaber Yayın Grubu'nun Facebook üzerinden yayın yaptığı sayfasına bugün sabah saatlerinde hacker saldırısı düzenlendi. İnternethaber.com sayfası üzerinden, kimliği belirsiz kişilerce PKK lideri Abdullah Öcalan'ın fotoğraflarıyla PKK terör örgütünü övücü iletiler üyelere gönderildi. Emniyet saldırılara ilişkin çalışma başlattı.

İnternethaber'i Facebook sayfası üzerinden takip eden okurlarımızı, Facebook sayfamız üzerinden gelen iletileri dikkate almaması konusunda uyarıyoruz.

TEPKİ ÇEKEN O YAZI

İnterhaber Medya Grup Başkanı Süleyman Özışık'ın PKK'nın Silvan'da 13 askerimizi şehit edişi ardından kaleme aldığı "Sırrı Süreyya Önder Susacak mı?" başlıklı yazısı PKK sempatizanı çevrelerin tepkisine neden olmuştu. 

13 şehit askerin ardından BDP'ye ve özellikle Sırrı Süreyya Önder'e seslenen Özışık, şunları kaleme almıştı...

... Bir sözüm de benim düne kadar hayranlıkla izlediğim, Sırrı Süreyya Önder'e.. Çıktığı her ekranda kendi şivesiyle "Daş atan çocuklar" meselesini gözümüze sokan Sırrı Süreyya Önder niye sus pus... 13 canın yitmesi taş atan çocuklar kadar umurunda olmadı mı? Yoksa bu barbarlığı normal mi karşılıyor?

Bilmeli ki İstanbul'dan aldığı oylar sadece PKK destekçilerinin oyu değil... Ona gönül vermiş, barışa dostluğa ve kardeşliğe gidecek adımda kendisini elçi olarak görmüş onbinlerin oyu da var onun heybesinde..

Biraz yüreği biraz haysiyeti varsa çıkıp bu konuyla ilgili üç beş kelime etmeli ve edebilmeli.. Bilmeli ki bu ülkenin her hanesinden şu ara "Allah'ım sen kahret" diye bir ses yükseliyor.. Bilmeli ki bu ahlar, bu feryatlar ve bu lanetler özerkliği ilan edilen bir dandirik bölgeye huzur getirmez, mutluluk getirmez..

Eğer o pamuk gibi olduğuna inandığımız merhametli kalbi, BDP saflarına katıldıktan üç beş gün sonra taşlaşmadıysa, ellerine bakmalı ve "Bu kan nereden geldi avuçlarıma" diye kendisine sormalı...

İntikam alanların en hayırlısı Allah'tır... O 13 masumun kanının üzerine tepinecekse ve özerk ilan edilen o bölgede mutlu mesut bir hayat sürmeyi hayal ediyorsa, yukarıdaki örneklerde de belirttiğim gibi bilmelidir ki eli kanlı ve lanetlenmiş bir azgın topluluğun helaktan başka bir şansı yoktur.

SÜLEYMAN ÖZIŞIK'IN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...