BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İnternet Haber'de yorum serbest

İnternethaber okuyucuları artık yorumlarını üyeliksiz bir şekilde de yapabilecek.

Abone ol

Takvimler 2000 yılının 5 Mayıs'ını gösterdiğinde dünyada ilk kez denenecek olan bir adım atıldı. İnternethaber.com, yayınlanan haberlere okur katkısı sağlamak için, "Haber altına yorum ekleme" uygulamasını devreye soktu.

Aradan tam 13 yıl geçti. Bugün neredeyse tüm internet siteleri, İnternethaber'in açtığı bu yolda ilerliyor. Milyonlarca okur, okuduğu sitedeki haberin altına görüşlerini iliştirerek olumlu veya olumsuz tepkisini anında dile getiriyor.

Bazı yorumlar küfür ve hakaret içerdiği için tazminat davaları da ödenmiyor değil. İnternethaber bugüne dek bu kirliliği önlemek için yorumları "Üyelikle" yapma yolunu seçmişti.

Ancak bundan böyle "Küfür ve hakaret yasak", ama "Yorum Serbest" diyoruz. Artık yorum yapabilmek için "üye olma zorunluluğunu" kaldırıyoruz. Haber merkezinde görev alan 4 editör, temiz yayıncılık için, gelen yorumları süzgeçten geçirecek ve yayına verecek..

Kısacası internethaber'de herhangi bir yazıya veya habere yorum yapmak için artık üye olmanıza gerek yok. Yorum yapmak istediğiniz haber veya yazının altındaki "Yorum Ekle" bölümüne anında yorumunuzu yazıp, "Küfür ve hakaret içermeyen" bir rumuz ekleyerek yorumlarınızı rahatlıkla yapabileceksiniz.

ÜYELİK SADECE BİLGİ YARIŞMASINDA GEÇERLİ

İnternethaber'de haber ve yazılara üyeliksiz yorum yapılabilecek ancak, hem yarışıp hem de kazanmak isteyenlerin adresi olan "Bilgi Yarışması" sayfamız üye olarak yarışmaya katılma uygulamasına devam edecek. Bu kategoride yarışan okurlarımıza hediye kazandıkları Samsung Galaxy NOTE ll'yi adrese teslim edebilmek için üyelik şart..