BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

İnter'i Roma'da yaktılar (video)

Ligin 22. haftasında tam 4 karşılaşmada gol sesi çıkmazken, zirvedeki ilk 5 takımın hepsi de puan kaybı yaşadı.

Abone ol

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 22. hafta mücadeleleri 1 maç dışında tamamlanırken, zirvedeki ilk 5 takımının puan kaybettiği haftanın olayı, AS Roma'nın sahasında FC Inter'i 4-0'lık skorla mağlup etmesi oldu.

Ligin 22. haftasında tam 4 karşılaşmada gol sesi çıkmazken, zirvedeki ilk 5 takımın hepsi de puan kaybı yaşadı.

Lider Juventus sahasında, Siena'yı mağlup edemeyerek 1 puana razı oldu ve 45 puanda kaldı. Liderin en yakın takipçisi AC Milan da hafta içinde aldığı Lazio yenilgisinin ardından evinde Napoli'yi yenemeyerek, liderin puan kaybı yaşadığı haftada önemli bir fırsat tepti.

Puan tablosunda 3. basamakta yer alan Udinese de Floransa deplasmanında, Fiorentina'ya gollü geçen mücadelenin ardından boyun eğdi ve puan farkını eritme şansını değerlendiremedi.

Hafta arasında evinde AC Milan'ı yenme başarısı gösteren 4. sıradaki Lazio da Genoa deplasmanından eli boş dönerek, haftayı boş geçenlerden oldu.

22. haftanın maçında Cumartesi günü oynanması gereken, ancak İtalya genelindeki kötü hava koşullarının başkente de yansıması nedeniyle dün oynanabilen AS Roma-FC Inter karşılaşmasında, gülen taraf farklı skorla başkent ekibiydi. Sarı-kırmızılı takım, zirvedeki takımların puan kaybı yaşadığı haftayı en iyi değerlendiren takım olmayı başardı ve zirveye yaklaştı. Konuk FC Inter ise 4-0'lık yenilgiyle Roma'dan boynu bükük ayrılırken, mavi-siyahlı takımın son iki maçında 4'er gol yemesi dikkati çekti.