BIST 10.026
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.430,98
HABER /  DÜNYA

İngiltere Düşesle alay etti!

York Düşesi'nin gizli çekimleri İngiltere'de onun beklediği gibi karşılanmadı. Hatta Düşes alay konusu oldu. Bakın neler yazıldı?

Abone ol

Kraliçe’nin eski gelini York Düşesi Sarah Ferguson’un Saray engelliler yurdunda “gizli" çekim yapması İngiltere’de alay konusu oldu. The Observer gazetesi başyazarı Victoria Coren Düşes'le dalga geçti. "Birkaç yıl önce işsiz ve milyonlarca borcu olan biriydi. Şimdi ise kendine bir ek iş yaratmış" dedi...

DÜŞESİN İKİNCİ İŞİ GAZETECİ KİSVESİNE BÜRÜNMEK

“Bir resesyonun ne zaman ısırdığını, herkesin ikinci bir iş yapmaya başladığında söyleyebiliriz. Bankacılar güvenlik görevlileri olarak gece vardiyaları yapar, öğretmenler hafta sonları temizlik işine gider, hemşireler de öğle paydosunda poker oynar. Düşesler ise, Türkiye’de gazeteci kisvesine bürünür." 

“Hepimiz önümüzdeki aylarda nasıl birkaç sterlin kazanacağımızı kara kara düşünürken Fergie’nin iş olanaklarını yaratmasındaki beceriliğinden etkilenmemek mümkün değil"

BİRKAÇ YIL ÖNCE İŞSİZ VE BORÇLU BİRİYDİ

“Birkaç yıl önce Sarah Ferguson, (Kraliyet ailesi mensubu olarak) işsiz, milyonlarca borcu olan ve alay edilen biri idi. O zamandan beri her yıl kendisini yeniden yaratıyor. Yeni şaşırtıcı bir projeyi gerçekleştiriyor ve daha iyi bir gelir sağlıyor.

Ve geri kalanlarımız, olası işten çıkartmaları, olası borçlar ve olası travmalar ile karşı karşıya iken aynısını yapabilir miyiz? Fergie varken Obama’ya ihtiyaç olur mu? Evet, yapabiliriz."