BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

İngiliz'in oyununu polis bozdu!

Kız arkadaşına kendisini acındırmaya çalışan İngiliz'in oyununu polis bozdu...

Abone ol

İzmir'in Buca ilçesinde, ayrılmak isteyen kız arkadaşına kendisini acındırmak için kendisini bıçakladığı iddia edilen İngiliz vatandaşı Thomas Archer (27) hakkında polise yalan beyanda bulunmak suçundan işlem yapıldı. 

Yapılan araştırmada, Archer'in, birkaç ay önce internetteki sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencisi Ceren K. (21) ile tanıştığı, genç kızın 10 gün önce ayrılmak istediğini söylemesi üzerine barışmak için İngiltere'den İzmir'e geldiği ortaya çıktı. Archer'ın, kendisini kız arkadaşına acındırmak için bıçakladığı daha sonra da polise "Beni 40 yaşlarında bir kişi bıçakladı." dediği iddia edildi. 

Olay, önceki gece, Buca ilçesi 266/6 Sokak'ta meydana geldi. Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne arkadaşları olan Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencileri Özgür Yılmaz ve Ulaş Abit ile birlikte giden Thomas Archer, içki almak için dışarıya çıktığında kapı önünde tanımadığı 40 yaşlarında bir kişinin hiç birşey söylemeden kendisine saldırdığını ve bıçakladığını ileri sürdü. Karnı ve sol elinden bıçaklanmış olarak hastaneye gelen Archer, tedavi altına alındı. 

Olayla ilgili soruşturma yürüten Cinayet Büro Amirliği ekipleri, karnından bıçaklandığını söyleyen Archer'ın üzerindeki tişörtün yırtılmadığını belirledi. Polis, kız arkadaşı Ceren K. ile barışmak için Türkiye'ye gelen Thomas Archer'ın yalan söyleme ihtimali üzerine araştırmayı derinleştirdi. Polis, Archer'ın bıçaklandığını söylediği apartman kapısı önünde de hiç kan izi bulamadı. Apartmanın karşısında bulunan boş arsada kanlı bir bıçak bulundu. Araştırma sonucunda, önceki gün bir alışveriş merkezine giden Archer'ın, bıçak satın aldığı belirlendi. Polis genç İngiliz hakkında 'yalan beyanda bulunmak' suçundan işlem yaptı. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.