BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.396,17
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

İngilizce konuşturan kısa film yarışması

Atakule Amerikan Kültür Kursu, Ankara'da öğrenim gören öğrenciler için kısa film yarışması düzenliyor. İşte birbirinden cazip ödüllerin yer aldığı o yarışmanın koşulları;

Abone ol

Atakule Amerikan Kültür Kursu Ankara’da ilk defa düzenlenecek olan “İngilizce Olumlu Anekdotlar Kısa Film Yarışmasına” ev sahipliği yapacak. 20 Mayıs’ta düzenlenecek bu kültür şölenine Ankara’da okumak şartıyla tüm öğrenciler katılabilir.

Atakule Amerikan Kültür Kursu Ankara'daki öğrenciler için ilginç bir kısa film yarışması düzenliyor. Yarışmaya katılacak öğrencilerin, İngilizce konuşarak cep telefonu yoluyla, amatörce kayıt altına alması ve bu kaydı mail yoluyla ya da posta yoluyla Atakule Amerikan Kültür Kursuna göndermesi gerekiyor.

İngilizce Olumlu Anekdotlar Kısa Film Yarışması ile öğrencileri motive etme, grup çalışmasına yönlendirme ve okul kaynaşmasını sağlayabilme amacı taşıyor.  20 Mayısta ana merkezde düzenlenecek olan ödül töreninde, yarışmayı kazananları bedava yıllık eğitim bursu, Amerika’ya seyahat ve para ödülleri gibi hediyeler bekliyor.