BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İndirimli ürünler kapış kapış

Electro World, İstanbul'daki ilk mağazasını açtı. Ucuz ürünler kapış kapış gitti.

Abone ol

Electro World'un Türkiye'deki 3'üncü, İstanbul'daki ilk mağazasının açılışında indirimli ürünlerden satın almak isteyen çok sayıda kişi, yağmura rağmen 10 saatlik bir bekleyişin ardından hedeflerine ulaştı.
     
40 bin çalışanı ile 28 ülkede yaklaşık 1.300 mağazası bulunan elektronik marketi ''Electro World''un İstanbul'daki ilk mağazası Bakırköy Capacity Alışveriş Merkezinde açıldı.


     
Açılışta indirimli ürünlerin satışının yapılacağının duyurulması sebebiyle dün akşam saat 21.00'den itibaren çok sayıda kişi mağazanın önünde toplanmaya başladı. Yağmurlu havaya rağmen mağazanın açılış saati olan 07.00'ye kadar bekleyen ve tek sıra halinde kuyruğa giren vatandaşlara mağaza görevlilerince kahve ve çay ikramı yapıldı.
     
Mağazanın açılışının ardından ilk etapta 250 kişi içeri alındı. Herhangi bir izdiham meydana gelmemesi için de kuyrukta bekleyenler 10'ar dakika arayla 50'şer kişilik gruplar halinde mağazaya girdi.
     
Mağazada alışveriş yapmaya başlayan vatandaşların özellikle LCD televizyonlar ile dizüstü bilgisayarların bulunduğu reyonlara yöneldikleri gözlenirken, bazı indirimli ürünler mağazanın açılışından sonra yaklaşık 1 saat içinde tükendi.