BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,57
ALTIN 2.384,29
HABER /  DÜNYA

İnce’den, kaba sözler

Yalova’da yaptığı konuşmada CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’ye "Beyefendi bir aynaya baksın" sözü ile yüklenen AK Parti Genel Başkan Y...

Abone ol

Yalova’da yaptığı konuşmada CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’ye "Beyefendi bir aynaya baksın" sözü ile yüklenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’ya, İnce’den cevap geldi. İnce, Soylu’ya "Namertsin" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce arasında yaşanan "ayyaş" tartışmasına CHP kanadından sert karşılık geldi. Soylu’nun Yalova’da katıldığı bir programdaki, "İki ayyaş sözünü her yerde ağzına dolamış, her yerde söylemeye çalışıyor. Bu bizim toplumumuzun dönem dönem kullandığı bir sözdür. Eğer söylediği sözle ilgili bir karşılık arıyorsa beyefendi bir aynaya baksın" sözlerine Muharrem İnce’den cevap geldi. İnce yaptığı açıklamada, "Süleyman Soylu ’ayyaş’ tartışmasına Yalova’dan katılmış ve bana ’Aynaya baksın’ demiş. Ben aynaya baktım ve aynada bir partinin genel başkanıyken otellerdeki minibar harcamalarını, iç çamaşırı masraflarının parti parasından ödenmesine göz yuman bir siyasetçi göremedim. ’Telekom özelleştirmesinde hesap sormazsam namerdim’ sloganı atıp da, hesap soracağı kişilerin yardımcısı olmadım. Namertsin Süleyman Soylu" dedi.