BIST 10.046
DOLAR 32,26
EURO 34,67
ALTIN 2.408,30
HABER /  GÜNCEL

İnatları tüm aksilikleri yendi

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde, bir anaokulunun yıl sonu gösterisinde sahne alan 2 minik göstericinin başına gelmeyen kalmadı. Miniklerin önc...

Abone ol

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde, bir anaokulunun yıl sonu gösterisinde sahne alan 2 minik göstericinin başına gelmeyen kalmadı. Miniklerin önce kostümleri, sonra kendileri düştü. Müzik bile sık sık kesilirken, 2 öğrenci, inatla gösteriyi tamamladı.
Ezine Gazi İlk Öğretim Okulu ana sınıfında eğitim gören minikler, aileleri ve arkadaşları için bir yıl sonu gösterisi yaptı. Gösterinin bir bölümünde ana sınıfı öğrencileri Nihangül Seyhan ile Muhammet Karadaş, ‘Aşık ile Maşuk’ oyununu sergiledi. Ancak iki çocuğun başına gelmeyen kalmadı. Oyuna başlayan Karadaş’ın kostümü belinden sıyrıldı. Fark eden öğretmenleri duruma müdahale ederek kostüm düşmeden kurtardı. Ancak Seyhan, arkadaşı kadar şanslı olmadı. Kostümü düşen küçük kız, bir süre bu şekilde oyunu sürdürdü. Öğretmenler yeniden müdahale ederek kostümü düzeltti. Ancak küçük kızın şalvarı tekrar düştü. Bu birkaç kez tekrarlanınca, öğretmenler oyunu yarıda keserek izleyicilerden yardım istedi. Salondaki davetlilerden birisinden alınan çengelli iğne ile miniklerin kostümü sabitlendi. Oyuna yeniden dönmek isteyen küçük öğrenciler, bu kez de müzik sisteminin gadrine uğradı.
Ses sistemi de düzeltildikten sonra, oyun kaldığı yerden devam etti. Tam her şey yolunda giderken, Muhammet Karadaş, üzerine bastığı süslerin kayması sonucu yere düştü. İzleyicilerin kahkaha ve alkışları arasında kalkarak oyuna dönen çocuk, partneri Nihangül Seyhan ile birlikte, bütün aksiliklere rağmen gösteriyi tamamladı. Gösteri sonunda katılımcılar minikleri ayakta alkışladı.
Başlarına gelen talihsizliğe değil oyunun bozulmasına üzüldüğünü söyleyen Muhammet Karadaş, “Ben oyun bozulacak diye çok düşündüm. Sonra seyirciler gülünce oyunun güzel olduğunu düşünmeye başladım. Oyunun bozulmasını istemediğim için devam ettim” dedi.
Kostümü düşünce kendisini komik hissettiğini söyleyen Nihangül Seyhan ise, “Kostümün düştüğünü fark ettim ve heyecanlandım” diye konuştu.
(İHA)