BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,01
ALTIN 2.325,72
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a çağrı: İstanbul'un projeleriyle yorulmasın

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili "Bu kadar sorun var, onlarla ilgilensin. Biz çözeriz" dedi.

Abone ol

CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik olarak "Bu kadar sorun var, onlarla ilgilensin. Biz çözeriz" açıklaması yaptı.

İmamoğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında, Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi Ağaçlaraltı Mevkii'nde halkla buluştu.

"İstanbul'un her yerini gezdim. 39 ilçesini bitirdim"

İmamoğlu, "İstanbul'un her ilçesinin her noktasına dokunuyoruz. 3 aydır İstanbul'un her yerini gezdim. 39 ilçesini bitirdim, ilçeleri ikişer turladık, bazı ilçeleri artık üçlüyoruz. Herkesle buluşmanın sorunların yerinde tespit etmenin, çözümlerimizi vatandaşımızla paylaşmanın gururunu yaşıyorum. İnanın öyle şevkim arttı, öyle moralim yüksek ki. Öyle güzel bağlar kurduk ki" ifadelerini kullandı.

"Yüzde 100 çözeceğimize inanıyorum"

İmamoğlu, "Aklınıza gelen her konuyu, en samimi ve hızlı biçimde çözeceğiz. Herkesle buluşmanın, sorunları yerinde tespit etmenin ve çözümleri vatandaşlarla konuşmanın mutluluğunu yaşıyorum. İstanbul'un tüm sorunlarını sizlerle kol kola yüzde 100 çözeceğimize inanıyorum. 16 milyon insanın ağabeyi, kardeşi, arkadaşı olunur mu? Bal gibi olur. Olmanın tek anahtarı, yürekte. O yürek bizde var" şeklinde konuştu.