BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Ilıcak, Altaylı'nın hışmına uğradı

‘İş takipçisi gazeteciler’ iddiasından en fazla zararı gören Nazlı Ilıcak, Fatih Altaylı'nın hışmına uğradı. Altaylı, Ilıcak'ı topa tuttu.

Abone ol

Fatih Altaylı, bazı çevrelerde kendisini eleştiriyor diye Nazlı Ilıcak'a kızdı. Altaylı, "İş takipçisi gazeteciler var!" iddasının ortaya atılma gerekçesini, Ilıcak'ın saptırdığını savundu. Altaylı, "Beni kendiniz mi sandınız" diyerek tepkide bulundu.

‘İŞ takipçisi gazeteciler var’ iddiasından fena halde alınan ‘Nazlı Ilıcak’ çevresindeki bazı kişilerle birlikte beni eleştiriyor. Sözde Tayyip Erdoğan’ın yakın çevresinden Ilıcak’la sorunu olan kişiler, Ilıcak’ın bu kişileri ‘Çin Seddi’ olarak nitelemesine kızarak bana bu röportajı ayarlamışlar ve bu olayı tertiplemişler. Yani beni ‘kullanmışlar’. Beni kendileri zannediyor olmalılar. Birincisi ben röportaj için Başbakan’a başvurduğumda ve randevu aldığımda, Ilıcak henüz o yazıyı yazmamıştı. İkincisi ben Başbakan’la röportaj yapmak için, Ilıcak’ın iddia ettiği kişilerle temasa geçmedim, basın danışmanı Ahmet Tezcan’la konuştum.

Ilıcak’ın röportajı ayarlamakla suçladığı kişilerin, son ana kadar bu röportajdan haberleri bile yoktu ve Başbakan’la yaptığım görüşme milletvekilleriyle yapılan toplantının uzaması nedeniyle gecikmeseydi, Ankara’da oldukları için orada olamayacaklardı.

Aslına bakarsanız bu yazı bile gereksiz ama bazılarına ‘meydanın boş olmadığını’ hatırlatmakta yarar var.

YAZI:Fatih ALTAYLI
HÜRRİYET

his