BIST 10.209
DOLAR 32,43
EURO 34,79
ALTIN 2.400,07
HABER /  SPOR

İliç Cimbomda kalma peşinde

Galatasaray'ın Sırp futbolcu Saşa İliç, sarı kırmızılı takıma çok alıştığını ve daha uzun yıllar hizmet etmek istediğini söyledi.

Abone ol

Falatasaray'ın Sırp yıldızı İliç, sarı kırmızılı kulübe ilk geldiği günlerde adapte sorunu yaşadığını, fakat bunun zamanla ortadan kalktığını ifade etti.

İliç konuşmasında Galatasaray'a gelmekten çok mutlu olduğunu ve daha çok başarı elde etmek istediğini söyledi. 

Sırp futbolcu İliç basında yer alan, yönetimle ücretinin arttırılmasına ilişkin konuyla ilgili haberlerle ilgili olarak, "Bu konuları medya ile görüşmeyi sevmiyorum. Bu konuları görüşebileceğim kulüpte görevli şahıslar vardır" ifadelerini kullandı.

Kendisinin hiçbir zaman medya ile iç içe olmadığını vurgulayan başarılı futbolcu, "Partizan Kulübü’nde 7 sene kaptanlık yaptım. Hiçbir zaman kendimi medya vasıtası ile öne sürmedim. Bunun faydasını görebileceğim halde, karakterim buna izin vermez. Çalışmalarımla kendimi kanıtlamak ve sportif başarılarımla ön planda olmak istiyorum. Medya ile bu tür ilişkilere girmedim" diye konuştu.

Saşa İliç, geçen seneki şampiyonluğu takım olarak çok formda olmalarına bağlayarak, şunları söyledi:

"Geçen sezon takım olarak çok formda olduğumuz bir dönemdi. 2 tane formsuz oyuncu olduğu zaman, diğer 9 oyuncu onların açığını kapatıyordu. Bu sezon takımda çok formsuz oyuncularımız var ve bu yüzden takım olarak başarılı olamıyoruz. Geçen sene çok başarılı bir futbol sergiliyorduk. Son dakikalarda attığımız goller çoktu fakat, bunlar da çalışmalarımızın birer göstergesiydi." Galatasaray’da olmaktan çok mutlu olduğunu, kulübünde istemesi halinde sözleşmesini yenileyeceğini söyleyen İliç, "Gerçekten buraya çok alıştım ve kalmayı da isterim. Herşeyden önce burayı çok sevdim. Fakat bu sadece benim istememle olmuyor, kulübünde istemesi gerekiyor. Benim oynayabileceğim birçok kulüp var ama ben yinede Galatasaray’ı tercih ettim. Yeter ki kulüp ile arzularımız örtüşsün" şeklinde konuştu.