BIST 10.759
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.504,77
HABER /  GÜNCEL

İkizleri hız ayırdı

Otoyolda hatalı sollama yaparken park halindeki bir TIR'a çarpan otomobildeki ikiz kardeşlerden biri hayatını kaybetti.

Abone ol

Bağcılar'da, otoyolda zikzaklar yaparak ilerleyen ve hatalı sollama yaparken emniyet şeridindeki bir TIR'ın altına giren otomobildeki ikiz kardeşlerden biri öldü.

Kaza, O-3 Otoyolu Yüzyıl Köprüsü mevkiinde önceki akşam meydana geldi. Telefon bayii işleten Seçim Çiçek, kardeşi Seçkin Çiçek'i de yanına alarak 34 ZD 8047 plakalı otomobille gezmeye çıktı. Görgü tanıklarına göre, Bağcılar'dan Aksaray yönüne süratli bir şekilde giden otomobil zikzak yapmaya başladı. Diğer araçları tehlikeye sokarak ilerleyen ve hatalı sollama yapan otomobil kontrolden çıktı.

Otomobil, Ukrayna'dan Türkiye'ye gelen ve park halinde bulunan TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil TIR'ın altına girdi. Sürücü Seçim Çiçek hafif yaralanırkan kardeşi Seçkin Çiçek otomobilde sıkıştı.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Seçkin Çiçek'i sıkıştığı yerden çıkardı. Ambulansla Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Seçkin Çiçek hayatını kaybetti. İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Seçim Çiçek'in ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.