BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.432,98
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

İkinci elde güvenin adresi DOD yenilendi

Kurumsal ikinci elin lider ve öncü markası DOD’un, dijital ortamdaki yüzü www.dod.com.tr yenilendi.

Abone ol

Kurumsal ikinci elin lider ve öncü markası DOD’un, dijital ortamdaki yüzü www.dod.com.tr yenilendi.

Günümüz tasarım ve yazılım eğilimlerine uygun olarak yenilenen, kullanıcı deneyimini ön planda tutacak şekilde tasarlanan yeni site ile kullanıcılar için ikinci el araç arama işlemi keyifli bir hale dönüşüyor.

DOD.com.tr kullanıcıları, sitede yer alan binlerce aracı incelerken araçların ekspertiz durumları ile ilgili olarak da bilgi alabiliyorlar. Kendi araçlarının değerini DOD Sanal Ekspertiz bölümünde hesaplayabilirken, kredi kullanacakları tutara ve vadeye göre oluşacak kredi planına da DOD Finans aracılığıyla ulaşabiliyorlar. Bunun yanı sıra, Kasko DOD bölümünde ise kasko başvurusu yapan müşteriler için teklif çalışması yapılıp, müşterinin bıraktığı iletişim bilgileri üzerinden dönüş yapılıyor. Yeni site ile DOD Prime kapsamında satışa sunulan lüks sınıf araçlar da ayrı bir alanda kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

DOD.com.tr yenilendi

İkinci el otomobil müşterilerine kullanım kolaylığı sağlayan menüsüyle www.dod.com.tr’ye üye olan kullanıcılar, beğendikleri araçların fiyatlarındaki değişikliklerinden haberdar olabiliyorlar. Mevcut araçlarını satmak istedikleri zaman da araç bilgilerini site üzerinden DOD ile paylaşmaları durumunda, DOD fiyatlandırma uzmanları kendileriyle iletişime geçip gerekli yönlendirmeleri yapıyor ve kullanıcıların sorularını yanıtlıyorlar.