BIST 10.471
DOLAR 32,83
EURO 35,23
ALTIN 2.447,08
HABER /  GÜNCEL

İki gün yağmur sonra sıcak

Havalar ortalama değerlerde seyrediyordu. Salı gününden itibaren artacak ama önce yağmur var. İşte haritalı hava durumu

Abone ol

Türkiye genelinde sıcaklık ortalama değerlerde ama salı günü daha fazla yükselecek. 2 gün daha iç kesimlerde yaz yağmurları ve beraberinde yıldırım riski devam ediyor.

İstanbul'da hava parçalı bulutlu, nem yüksek. Ankara gündüz açık ama akşam yine yağmur olabilir. İzmir'de rüzgar hafif, bunaltıcılık arttı. Bursa'da gökgürültülü yağmur bekleniyor, Adana biraz bulutlanabilir.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

Marmara güneşli ama rüzgarın yön değiştirmesi ile bugünlerde yaz yağmurları oluyor. Bu akşam bir ara poyrazdan esecek rüzgar Balıkesir, Bursa, Bilecik ve Trakya’ya yağmur getirecek. Marmara önümüzdeki hafta daha sıcak.
İç Anadolu gündüzleri güneşli, sıcaklık gölgede 28-30 derece, ancak dikkat: iki gün daha akşamları bir çok kent ve kasabada sağanak geçişleri görülmeye devam edecek.
Ege kıyıları güneşli, sıcaklık salıdan itibaren daha yüksek olacak. İç kesimlerdeyse bugün yağmur ve yıldırım riskine dikkat; gökgürültülü sağanaklar Kütahya, Uşak, Afyon ve Denizli’ye kadar olan kesimi etkileyecek.
Akdeniz'de özellikle sahil beldelerinden uzaklaştıça bulutlar artıyor. Bu akşam Isparta, Burdur, Mersin ve Antalya’nın bazı ilçelerinde yağmur olasılığı var. Güneydoğu’da toz yoğunluğu fazla, solunum rahatızlıkları artabilir.
Doğu Anadolu da artan çöl tozlarından etkileniyor. Ağrı, Kars çevresinde yağmur çamurlu yağabilir. Diğer kentler parçalı bulutlu, sıcaklık 37 dereceye kadar çıkıyor.
Batı Karadenizliler dikkat: dün gece Karabük ve Kastamonu'da yağmur şiddetliydi, bu akşam da bir ara görülecek. Ancak yarın yağışlar yarın oldukça kuvvetleniyor, bölge halkı olası su baskını ve yıldırım riskine karşı şimdiden tedbirli olmalı.

İŞTE 5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU 

[PAGE]

PAZARTESİ

SALI

ÇARŞAMBA

PERŞEMBE

CUMA