BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İki gazetecinin popo kavgası

İkisi de aynı gazetede çalıştı. Babahan ve Tezcan. Şu anda ikisi de orada değil ama kavga sürüyor. Hem de popolu bir kavga...

Abone ol

GAZETECİLER.COM - Gazeteciler.com'da Zeynep Kurtbay'ın Ergun Babahan ile yaptığı röportaj bir kavgayı su yüzüne çıkardı.

Babahan o röportajda    cümlesiyle hatırlatan Zeynep Kurtbay'a şu cevabı vermişti; 

“O poposundan atıyor diyelim. Onun işine son verildi. Ben yazıişleri odasından kovduğum için. “

YAZIİŞLERİNE KOZMİK ODA MUAMELESİ

İşte bu sözlere Ahmet Tezcan'ın cevabı zehir zemberek oldu. "
Babahan’ın aklı, fikri ve ruhu “oraya” konuşlandığı için başka türlü cevap vermesi mümkün olmazdı zaten" diyen Ahmet Tezcan,dördüncükuvvetmedya.com sitesinde yazıişlerindeki vakanın aslını yazdı. İşte anlattıkları; 

Ben Turkuvaz Medya Grubu’nda işe başladığım gün yazıişleri hadisesi oldu.
Hadiseden üç gün önce, ben Yönetim Kurulu Başkanvekili ile el sıkıştıktan hemen sonra gazete binasının girişinde beni görüp “Ooo baba naber ya!” diyerek sarılıp öpen Babahan, üç gün sonra merhaba demek için uğradığım yazıişlerinde, bana Kozmik Oda’ya giren savcı muamelesi yaptı ve evet kovdu.

BENİ DEĞİL KENDİSİNİ KOVDU
Yazıişleri’ne girmeden önce yardımcısı Şule Talu’ya bir merhaba demek için uğrayacağımı söylemiştim. Hadiseden sonra odama gelen Talu’ya, Babahan’ın tavrının şahsıma değil “Yönetim Kurulu Danışmanı” sıfatıma yönelik olduğunu söyleyerek “Aslında Ergun beni değil, kendisini kovdu o odadan” dedim.

Nitekim Yazıişleri Vak’asından dört ay sonra Ergun Babahan kovuldu.
Ben ise Ergun Babahan kovulduktan 2 ay sonra bambaşka nedenlerle kovuldum.

Ergun Babahan’ın neden kovulduğunun ayrıntılarına şimdilik girmek istemiyorum. Onu “yüzüne bakmak zorunda olduğu iki çocuğuna” havale ediyorum.

AĞZINI POPOMDAN ÇEK

Şayet Ergun Babahan ağzını popomdan çekmez ise, altı aylık Sabah-Atv maceramı bütün ayrıntılarıyla anlatmaktan da çekinmem.
Zira benim de yüzlerine bakmak zorunda olduğum dört çocuğum var.