BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İki ayrı kentte polise saldırı

Hakkari'de teröristlerce uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi

Abone ol

HAKKARİ’nin Yüksekova İlçesi’nde polis otosunun geçişi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada bir polis memuru hafif şekilde yaralandı. Ağrı'da da devriye sırasında polis otosuna kimliği belirsiz kişilerce ses bombası atıldı. Olayda ölen ve yaralanan olmadı.

YÜKSEKOVA’DA PATLAMA; 1 POLİS HAFİF YARALI

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde polis ekip otomobilinin geçişi sırasında meydana gelen patlamada 1 polis memuru hafif yaralandı.

Olay, bu sabah İpekyolu Caddesi’nde bir akaryakıt istasyonunun yakınlarında meydana geldi. Polis otomobilinin geçişi sırasında meydana gelen patlamada ekip otomobilinde hasar meydana geldi, 1 polis hafif yaralandı. Polis memuru kaldırıldığı Yüksekova Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi edildi.

Patlamanın etkisiyle olay yerinde bulunan bazı işyerlerinin camları kırıldı. Patlayıcının yerleştirildiği belirtilen kaldırımda küçük bir çukur oluştu. Patlama ardından çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken, olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlatıldı.

POLİS OTOSUNA SES BOMBASI

AĞRI’nın Doğubayazıt İlçesi’nde devriye sırasında polis otosuna kimliği belirsiz kişilerce ses bombası atıldı. Olayda ölen ve yaralanan olmadı.

Olay, dün gece Doğubayazıt çevre yolu üzerinde meydana geldi. Devriye gezen polis otosuna kimliği belirsiz iki kişi tarafından ses bombası atıldı. Atılan ses bombası, büyük bir gürültü ile patladı. Ölen ve yaralanan olmazken, polis ekipleri patlama sırasında ara sokağa kaçan iki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.