BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.431,53
HABER /  GÜNCEL

İhsanoğlu: İbadethane ve kışlada siyaset olmaz

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Eyüp’te vatandaşlarla bir araya geldi. Bir saat boyunca Eyüp’te vatandaşlarla selamlaşıp konuşan İ...

Abone ol

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Eyüp’te vatandaşlarla bir araya geldi. Bir saat boyunca Eyüp’te vatandaşlarla selamlaşıp konuşan İhsanoğlu, basın mensuplarının sorularına "İbadethanede, devlet kurumunda ve kışlada siyaset olmaz" diyerek cevap verdi.
Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu, Eyüp’te vatandaşlarla bir araya geldi. Bir saat boyunca Eyüp’te vatandaşlarla selamlaşan İhsanoğlu, yanına yaklaşan vatandaşlarla da uzun uzun sohbet etti. İhsanoğlu’na Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Oğuz Kağan Salıcı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı ve çok sayıda partili eşlik etti.
Eyüp Sultan’ı ziyarete gelen vatandaşları selamlayan İhsanoğlu, çevre esnafıyla da sohbet etmekten geri kalmadı. Yanına yaklaşan çocuklara da sevgi gösterisinde bulunan İhsanoğlu, fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmayarak fotoğraf çekildi.
Son olarak Eyüp Sultan Camii’ne giren İhsanoğlu, girişte basın mensuplarının sorularına cevap vermedi. İhsanoğlu, basın mensuplarının sorularına "İbadethanede, devlet kurumunda ve kışlada siyaset olmaz" diyerek cevap verdi.
(İHA)