BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.432,00
HABER /  GÜNCEL

İhraç edilen polislerin listesi 6 Ocak

Kanun Hükmünde Kararname ile 2697 polis meslekten ihraç edildi. 6 Ocak tarihli KHK ile meslekten ihraç edilen polislerin listesi haberimizin devamında;

Abone ol

Hükümet 6 Ocak tarihli 3 yeni KHK ile 2697 polis meslekten ihraç edildi. İhraç edilen polislerin listesi haberimizin detayında;

3 yeni KHK ile emniyet, diyanet ve Adalet Bakanlığı’ndan birçok personel ihraç edildi. Emniyetten 2687 personel KHK ile ihraç edildi. Son dakika Emniyet personel ihraç isim listesi merak ediliyor. Emniyet ihraç edilen personel isim listesi merak ediliyor. Emniyet ihraç edilen personeller isim listesi yayınlandı mı?

3 Kanun Hükmünde Kararname yayınlandı, toplam 4 bin 521 personel ihraç edildi. 20 ilde 83 dernek ve vakıf kapatıldı. Hava Kuvvetleri'nde 164 asker görevden alındı. Yeni KHK ile birlikte bazı düzenlemeler de yapıldı.

Yeni KHK ile birlikte,

- Polis internet abonelerinin kimliğine ulaşabilecek.

- İlkokul mezunları uzman onbaşı ve çavuş olabilecek.

- Özel güvenliklerin silah kullanımına düzenleme getirildi.

EMNİYET PERSONEL İHRAÇ İSİM LİSTESİ

Yayınlanan 3 yeni KHK ile birlikte Emniyetten ihraç edilen personel isim listesi merak ediliyor. İhraç edilen personel tam tam liste yayınlandı. Emniyet personel ihraç isim listesine ulaşmak için haberimizdeki bağlantıya tıklamanız yeterli olacak. İşte, Emniyetten isim isim ihraç edilenler.