BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

İhlas Koleji'nden öğrencilere büyük hizmet

İhlas Koleji, tercihsürecinde kendi geliştirmiş olduğu “Tercih Robotu”nu sosyal sorumlulukprojesi olarak tüm öğrencilerin hizmetine ücretsiz olarak sundu...

Abone ol

ÖSYM tarafından 15 Temmuz tarihinde açıklanan LYS sonuçlarının ardından gözler 26 Temmuz – 06 Ağustos tarihleri arasında öğrencilerin yapacağı tercih bildirimlerine çevrildi.

Değişen sınav yönetmeliği ile birlikte öğrenciler tercih konusunda sıkıntılar yaşarken, İhlas Koleji bu sıkıntılara kayıtsız kalmayarak “Tercih Robotu” projesini tamamlayarak öğrencilerin hizmetine sundu.

İhlas Koleji Bilgi İşlem ekibi tarafından hazırlanan Tercih Robotu’na ulaşmak için İhlas Koleji’nin www.ihlaskoleji.com adresine girmek yeterli olacak.

Sitede 2010 yılı tercih kılavuz bilgileri güncellenen tercih robotunun yanı sıra hızlıca tercih yapabilmek için kullanıcılara yardımcı olmak amacıyla hazırlanmış kullanım kılavuzu videosu da bulunmakta. Kullanım kılavuzu videosunu izleyen öğrenciler rahatlıkla tercih robotunu kullanabilecekler.

Tercih robotu öğrencilere büyük kolaylıklar sağlarken konuyla ilgili görüşlerini açıklayan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, bu proje ile Türkiye genelindeki tüm öğrencilere hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. “

Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin üniversite heyecanının başlangıcında onlara bu hizmeti vererek eğitim sisteminde üstlenmiş olduğumuz sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Sadece İhlas Koleji öğrencileri değil, tüm öğrencilerin İhlas Koleji’nin geliştirmiş olduğu tercih robotunu kullanarak doğru tercihler yapacaklarına inanıyoruz.” diyen Koç, üniversite tercihi yapacak öğrencilerin de tercihlerinde dikkatli olmaları yolunda uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi. Üniversite tercihi sırasında önceliği ilerde çalışmak istedikleri meslek dallarına uygun bölümlere vermelerini isteyen Koç, yapılacak tercihler öncesinde öğrencilerin kariyer planlamalarını da doğru yapmalarının önemine vurgu yaptı. Hami Koç konuşmasının sonunda tüm öğrencilerin gönüllerinden geçen üniversitelere yerleşmelerini temenni ettiğini belirterek sözlerini tamamladı.