BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.388,34
HABER /  GÜNCEL

İhlas Koleji’nden başarı üstüne başarı

İhlas Koleji, 8. Uluslararası Robot Yarışmasında ve Değerler Eğitimi Olimpiyatlarında elde ettiği başarılarla farkını bir kez daha ortaya ko...

Abone ol

İhlas Koleji, 8. Uluslararası Robot Yarışmasında ve Değerler Eğitimi Olimpiyatlarında elde ettiği başarılarla farkını bir kez daha ortaya koydu.
Her alanda adından söz ettiren İhlas Koleji, yükselişini ülke genelinde katıldığı yarışmalarda da devam ettiriyor. İhlas Koleji Robot Kulübü tarafından geliştirilen ve geçen yıl birinci olan robot, bu seneki Uluslararası Robot Yarışmasının özel davetlisi olarak programın açılışını gerçekleştirdi. Ayrıca komitenin isteği üzerine kapanış töreninde de özel bir gösteri yapan İhlas Koleji Robot Kulübü, yarışmada serbest kategoride ‘en iyi tasarım ödülü’nü de alarak başarısını bir adım daha öteye taşıdı.
Değerler Eğitimi Olimpiyatlarında da geçen yıl İstanbul üçüncülüğünü elde eden İhlas Koleji, bu sene ‘güven-proje’ kategorisinde İstanbul birincisi oldu. İstanbul’da dereceye giren tek özel okul olan İhlas Koleji, bu başarıyı da bir basamak üste çıkararak Türkiye birincisi seçildi. Değerler Eğitimi Olimpiyatlarının Türkiye birincisi İhlas Koleji, ödülünü Ankara’da düzenlenecek olan törenle alacak.
(İHA)