BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,86
ALTIN 2.436,51
HABER /  GÜNCEL

İflah olmaz alkolik sürücü yine yakalandı

Konya'da trafik polislerini bile pes dedirten bir olay yaşandı. Polisler kaza yerine gittiklerinde tanıdık bir sürücüyle karşılaştı.

Abone ol

Daha önce 10 kez alkollü araç kullanmaktan ehliyet yasağı 2052'ye uzatılan sürücü, yine suçüstü yakalandı.

Alkol şişede durduğu gibi durmadı. Yine öyle oldu. Zil zurna sarhoştu Tekin Arıkan. Seyir halindeyken direksiyon başında sızıp refüje çarptı. Polislerin araçtan indirmesi o kadar kolay olmadı. O anlar sanatçı Levent Kırca'nın alkolik sürücü tiplemesini akıllara getirdi.

Polise Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Yolu Aydınlıkevler Mahallesi alt geçidinde bir kamyonetin refüje çarptığı bilgisi geldi.

u.20120524105501.jpg

300 PROMİL ALKOL

Olay yerine giden trafik polisleri, daha önce ehliyetine el koydukları ve 10 kez alkollü araç kullanırken yakaladıkları Tekin A.'nın (40) 42 BML 64 plakalı kamyonetle yine alkollüyken kaza yaptığını görünce şaşırdı. Hafif yaralanan Tekin A., trafik polisleri ve sağlık ekipleri tarafından aracından indirilmek istendi.

POLİS UZUN SÜRE DİL DÖKTÜ

Yarım saat boyunca polise direndi.  Sürücünün telefonunu elinden alan polis'in "tamam insin ben geliyorum" sözü de yetmedi. Polis kapıyı açtığında herkes onun ineceğini düşündü. Çetin ceviz sürücü kapıyı sertçe kapattı.

Ardından da polislere "Benim adım Adem haber verin anlarsınız siz" diye seslendi. Araçtan inmeyen Tekin A, daha sonra telefonla görüştüğü bir kişinin ikna etmesi sonucu aşağıya indi. Sürücü bu sırada "davacıyım" diye bağırdı. Sedyeye yatırılan hafif yaralı ve 300 promil alkollü sürücü, tedavisi yapılmak üzere Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha önce 10 kez alkollüyken yakalanan ve hakkında her seferinde işlem yapılan Tekin A'nın daha önce alınan ehliyetinin 2052 yılına kadar verilmeyeceği öğrenildi.