BIST 10.471
DOLAR 32,75
EURO 35,06
ALTIN 2.447,79
HABER /  SPOR

İdris Fenerbahçeyi halleder

Yılmaz Vural, önümüzdeki hafta karşılaşacakları F.Bahçe'yi gözüne kestirdi...

Abone ol

Beşiktaş'ı hazırlık maçında farklı yenen Antalyaspor'un Teknik Direktörü Yılmaz Vural, önümüzdeki hafta karşılaşacakları F.Bahçe için ilginç açıklamalar yaptı...

Antalyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, gelecek hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma öncesi Beşiktaş ile oynanan hazırlık maçında takımın ortaya koyduğu futboldan oldukça memnun olduğunu söyledi.
İnönü Stadı'nda oynanan ve Antalyaspor'un 3 - 1 kazandığı karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Vural, Fenerbaçe'nin kadrosunu güçlendirdiğini belirterek, "Onlar Kezman'ı aldı. Biz de Sarıyer'den İdris'i aldık. Benim oyuncum onlardan oldukça iyi" dedi.

Hazırlık maçının geride kaldığını dile getiren Vural, "Bizim esas hedefimiz ligde oynayacağımız F.Bahçe maçı. Ligin ilk 4 haftasında toplam 12 puan almalıydık. Ama bunu yapamadık bundan sonra oynayacağımız 4 maçta hedefliyoruz. Rakibimiz kadrosunu oldukça güçlendirdi. Benim takımım toplamı 12 trilyon, ama F.Bahçe'deki bir futbolcunun maliyeti ise bizim takıma eşit durumda. Onlar transferde Kezman'ı alırken biz de Sarıyer'den İdris'i aldık. Ancak benim futbolcum onlardan daha iyi" diye konuştu.

Vural, Fenerbahçe ile oynayacakları lig maçı öncesinde Beşiktaş ile yaptıkları hazırlık maçından istedikleri sonucu aldıklarını kaydederek, "Fenerbahçe ile oynanacak zorlu maç öncesi o takımın ayarında bir takımla oynamamız gerekiyordu. Bu takım da Beşiktaşoldu. Oyuncularım sahada istediklerimi yaptı. Bazı oyuncularımda İnönü Stadı’na illk kez çıktılar. Beşiktaş’ı yenmemiz Fenerbahçe maçı öncesi bize moral oldu" diye konuştu.