BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

İddiayı kaybedince 'gasp edildim' dedi

BOSTANCI’da bir iddaa bayiinde 2 gün önce meydana gelen silahlı soygun olayının, tezgahtarın yalanı olduğu ortaya çıktı.

Abone ol

1,5 aydır çalıştığı iddaa bayiinde 800 liralık kupon dolduran ve kaybeden Deniz Ü.(21)’nün kasadaki açığı kapatmak için soygun yalanını söylediği belirlendi. Gözaltına alınan Deniz Ü. ve yanında bulunan arkadaşı Murat G. adliyeye gönderildi.

Bostancı mahallesi, Ali Nihat Tarlan caddesi, no.56’da bulunan 18 Ocak’ta Uniplast iddaa bayiinde çalışan Deniz Ü. öğlen saatinde işyerine gelen silahlı ve maskeli kişilerin kasada bulunan parayı alarak kaçtığını söyledi. İhbar üzerine alarma geçen polis, soyguncuların peşine düştü.

Gasp Büro Amirliğine bağlı polisler, olayla ilgili yaptıkları soruşturma sırasında işyeri güvenlik kameralarını incelediğinde olayın meydana geldiği saatte dükkanda herhangi bir soygun olmadığını belirledi. Bunun üzerine gözaltına alınan Deniz Ü. kısa sürede yalan söylediğini itiraf etti. Deniz Ü. işyeri kasasından kazanırım ümidiyle iddaa oynadığını kasada 800 liralık açık meydana geldiğinde soygun planı yaptığını söyledi. Deniz Ü. "Kimseye bir şey olmasın istemedim. Kasadaki açığı yerine koymam imkansızdı. Bu nedenle böyle bir yalan söyledim." dedi.

Yetkililer Deniz Ü. hakkında "Güveni Kötüye kullanma ve suç uydurma" suçlarından işlem yapıldığını belirtti. Deniz Ü. ve olay sırasında yanında bulunan arkadaşı Murat G. Kadıköy adliyesine gönderildi.