BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

İçki alemi kanlı bitti

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, iki arkadaşın kahvedeki içki alemi kanlı bitti. <br/>Olay, dün gece saat 24:00 sıralarında İstiklal Caddesi ü...

Abone ol

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, iki arkadaşın kahvedeki içki alemi kanlı bitti.
Olay, dün gece saat 24:00 sıralarında İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Acemoğlu Pasajı’ndaki bir kahvehanede meydana geldi. Alınan bilgilere göre, G.B. (51) ile N.T. (36) isimli iki arkadaş, G.B’ye ait mekanda sohbet edip alkol aldı. İkili arasında bir süre sonra tartışma yaşandı. İddiaya göre, G.B, üzerindeki silahla N.T’ye 2 el ateş etti. Karın boşluğundan ve kolundan yaralanan N.T, özel bir araçla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı.
N.T’yi yaraladığı iddia edile G.B, olayın ardından silahla birlikte ortadan kayboldu. Yaralı N.T, polise verdiği ifadede, arkadaşı ile kahvede alkol aldıklarını belirterek, “Belli bir saatten sonra ben kalkmak istedim. Arkadaşım ‘Otur’ deyince biraz daha kalıp sohbet ettik. Daha sonra yeniden kalkmak isteyince, arkadaşım, ‘Kalkarsan seni vururum’ dedi. Kalkınca da bana ateş etti” dedi.
Polis, G.B’yi ararken, Orhangazi Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapılan N.T, ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak burada ameliyata alındı.
(İHA)