BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,11
ALTIN 2.325,82
HABER /  GÜNCEL

İçerde 6. yeni bölüm fragmanı Sarp'ın olay sahnesi!

İçerde dizisinin beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İçerde 6. bölümde neler yaşanacak? İçerde dizisi hakkında bilgiler ve yeni bölüm fragmanı internethaber.com'da.

Abone ol

İçerde 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümüyle heyecan içinde bırakan İçerde'de neler yaşanacak? İçerde'nin son bölümüne Necip'in Sarp'a verdiği bilgi ve Celal planı damga vurdu. İçerde'nin yeni bölüm yayınlandı mı sorusunun cevabı ve son bölüm videoları internethaber.com'da.

İÇERDE 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İÇERDE SON BÖLÜM ÖZETİ

İçerde dizisinin 5. son bölümünde şunlar yaşandı: Melek’in, Sarp ile ilgili şüpheleri vardır. Bu durumu netleştirmek zorunda olduğunu hisseder. Eğer Yusuf'a bilgiyi götüren Sarp ise bunu Celal ile paylaşmak zorundadır.

Sarp, Necip’ten kardeşinin hayatta olduğunu öğrenince çok sevinir ama Necip evini yakarak izini kaybettirmiştir. Sarp, Celal’in özel misafiri Akın Işık ile büyük bir sevkiyat işi yapacağını öğrenir.

Bu sefer kesin Celal’in işini bitireceğini ve kardeşine ulaşacağını düşünüyordur. Bu arada Füsun’un Lokantası'nda Barış diye bir çocuk işe başlar. Füsun’un anne şefkatiyle yaklaştığı Barış acaba kimdi?

İÇERDE DİZİSİ KONUSU

Polis Akademisi'nde okuyan Sarp ve Mert kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert'dir.

İÇERDE DİZİSİ OYUNCULARI

Çağatay Ulusoy (Sarp)
Son oynadığı dizisi Medcezir'de Yaman olarak tanıdığımız yakışıklı oyuncu yeni dizisindede Genç kitleye hitap edecek. Çağatay Ulusoy 23 Eylül 1990 İstanbul Doğumludur. 2010 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasından birinci olduktan sonra star olmuştur. 2011 yılında rol aldığı Adını Feriha Koydum dizisiylede Halk tarfından tanınmış ve sevilmiştir. Geçtiğimiz aylarda Delibal filmiyle herkes tarafından büyük ilgi görmüştür. Ayrıca Delibal filminde söylediği Uyu Aşkım şarkısıyla da en çok dinlenen şarkılar arasına girmeyi başardı.

Aras Bulut İynemli (Mert)
25 Ağustos 1990 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu İstanbul Teknik Üniversitesi'nden uçak mühendisi mezunudur. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Mete Akarasu karakteriyle tanınmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Beyazıd karakteriyle çok konuşulmuştur. Oyuncu son olarak Maral dizisinde Hazal Kaya ile başrol oynamştır.

Bensu Soral (Melek)
2 Şubat 1991 Bursa doğumlu genç oyuncu bir diğer oyuncu Hande Soral'ın kız kardeşidir. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitimine devam etmektedir. Yol Ayrımı, Boynu Bükükler ve Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde rol almıştır.



Çetin Tekindor (Celal Duman)
16 Temmuz 1945 Sivas doğumlu usta oyuncu Zerrin Tekindor ile evlidir. Çetin Tekindor'un Hira isminde bir kızı bulunmaktadır. Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun olmuştur. Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Yılan Hikayesi, Bir İstanbul Masalı, Küçük Ağa, Asi, Deli Saraylı, Bir Çocuk Sevdim ve son olarak Karadayı dizisinde rol almıştır. Karadayı dizisinde Nazif Kara karakteriyle tanınmıştır.

Mustafa Uğurlu (Yusuf)
25 kasım 1955 Karaman doğumlu usta oyuncu Ahmet Uğurlu'nun kardeşidir. Kader, Bir Zamanlar Osmanlı, Galip Derviş, Düşler ve Umutlar gibi dizilerde rol almıştır.

Rıza Kocaoğlu (Davut)
19 Mart 1979 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. 1.70 boyunda 67 kilodadır. Karadayı dizisinde polis rolünde oynamıştır. Son olarak hala trt1 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Filinta dizisinde Celal karakterini canlandırmıştır.

Damla Colbay (Eylem)
23 yaşındaki güzel oyuncu Hayat Mucizelere Gebe'de Hande Ataizi (Süheyla)'nın kızı İnci'yi rol oynayacak. İnci 20 yaşında hayat dolu geç bir kızdır. Küçük bi mahallede anneannesi ve annesiyle yaşamaktadır. Annesinin aksine hayatı daha gerçekci planlı programlı yaşayan İnci 18 yaşında Engin'e aşık olmuş ve ayrılığının üzerine 2 ay boyunca acı çekmiştir. Daha sonra aradığı güveni Serhat'ta bulan İnci evlenmeye karar verir. En yakın arkadaşlarından Ebru'nun çaıştığı otelde garsonluk yapar.

Nihal Koldaş (Füsun Yılmaz)
1956 Ankara doğumlu başarılı oyuncu Bıçak Sırtı dizisinde rol almıştır. Ayrıca Kuma filminde başrolde oynamıştır.

Yıldıray Şahinler (Alyanak)
Usta oyuncu 7 Şubat 1968 İStanbul doğumludur. aha önce bir çok dizi ve filmde rol almış ağırlıkla da tiyatro oyunları ile uğraşmıştır. Elveda Rumeli, Avrupa Avrupa, İntikam, Kayıp, Ulan İstanbul ve Hayat Yolunda gibi dizilerde rol almıştır.

Seyithan Özdemir (Minik)
2 metre boyundaki Özdemir Sarmaşık filminde koruma rolünde oynamıştır. Dizide Minik lakabıyla seslenilen Seyithan Özdemir en çok merak edilen isimlerden biri.