BIST 10.267
DOLAR 32,23
EURO 34,77
ALTIN 2.411,74
HABER /  MAGAZİN

İç çamaşırı imzalayan popçu

İmza gününde iç çamaşırına imza atan popçu kim? Peki 'fantezilerim seneler önce bitti' diyen şarkıcı kim?

Abone ol

Star TV'deki 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Kaya Çilingiroğlu, Türkiye'nin en güzel kadınının kim olduğu sorusuna eşi Feraye Tanyolaç olduğu yanıtını verdi.

Programın sunucularından Bircan Usallı Silan'ın "Torpil mi var burada?" şeklindeki sözlerine de "Yoo, karım olarak seçtiğime göre öyle yani" dedi.

Daha sonrasında Bircan Usallı Silan'ın, eski eşi Hülya Avşar'a, şimdiki eşi Feraye Tanyolaç'a söylediği gibi güzel sözler sarfetmediği şeklindeki yorumu ve ikisi arasındaki fark ile ilgili sorusuna sert yanıt veren Kaya Çilingiroğlu, "Şimdi bir kere Hülya Avşar ile ilgili bir soruya yanıt vermeyeceğim, bu bir! İkincisi, Hülya Avşar ile ilgili bugüne kadar neler konuştuğumu, neler söylediğimi iyi araştırmamışsın. Araştırırsan neler söylediğimi, onu ne kadar yücelttiğimi..." diyerek konuşmasını sürdürmeye çalıştı.

Ancak bu sırada söze giren Silan'ın "Hayır, o ailem dediğini falan biliyorum" itirazı üzerine Kaya Çilingiroğlu, bu kez tersleyerek "Cevap mı istiyorsun, lafa mı girmek istiyorsun?" diye sordu.

ÇAĞLA ŞİKEL'İN UĞURU NE?

[PAGE]

Ünlü manken Çağla Şikel, uğruna inandığı ilginç bir takıntısını açıkladı. 3 buçuk ay sonra anne olmaya hazırlanan ve sık sık çok şanslı bir insan olduğunu belirten Şikel, hayatta neyi isterse resmini kesip cüzdanına koyduğunu söyledi.

Bugün gazetesinin haberine göre; Şikel, çok beğendiği ancak Türkiye'de bulamadığı bir ayakkabının resmini cüzdanına koyduğunu, aylar sonra yurtdışına çıktığında ise o ayakkabının aynısını bulduğunu anlattı

Bülent Ersoy bebek gibi cildinin sırrı ne ?

[PAGE]

Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy'dan fevkaladenin fevkinde bir hareket! Ersoy, birlikte konser vereceği 62 yaşındaki Muazzez Abacı’dan daha genç görünebilmek için yüzüne ceninlerden alınan genç hücre enjekte ettirdi.

Gazete Habertürk'ün haberine göre; Ersoy, pazartesi akşamı Harbiye Açık hava Tiyatrosu’nda Muazzez Abacı’yla birlikte vereceği konser için sıkı bir hazırlık yaptı.

57 yaşındaki Diva, ilk kez birlikte konser vereceği 62 yaşındaki Abacı’dan daha genç görünmek için kendisini Dr. Mustafa Karataş’a emanet etti. Dr. Karataş, Bülent Ersoy’u gençleştirmek için önce, ünlü sanatçının vücuduna ultrason verilip fazla yağlar yok edilmiş.

‘BÜLENT HANIM’IN CİLDİ ÇOK GÜZEL’
Dr. Mustafa Karataş, daha sonra Diva’nın yüzüne ve boynuna ceninlerden elde edilen bir hücre enjekte etti. “Bu kaybedilenleri yerine koyma işlemidir” diyen Karataş, operasyonu şöyle anlattı: “Bülent Hanım’ın cildi gördüğüm en iyi ciltlerden birisi. Yüzüne ve boynuna iğnelerle özel karışımlar verildi. Ceninlerden elde edilen genç hücreler enjekte edildi. Vücuduna da törpüleme işlemi yapıldı.”

AŞKA KALDIKLARI YERDEN DEVAM İKİLİ KİM?

[PAGE]

Yedi yıllık birlikteliğin ardından ayrılan Özgü Namal ile Oktay Kaynarca yeniden birlikte! Geçtiğimiz günlerde Kaynarca’nın amcasının cenazesinde buluşan ve birbirlerine sıkı sıkıya sarılan ikilinin aşkı yeniden alevlendi.

Önceki gün Bodrum Bitez’de Sarnıç Restoran’da başbaşa yemek yiyen âşıklar Kaynarca’nın ‘Sade’ adlı teknesinde tatil yapıyor.

İÇ ÇAMAŞIRI İMZALAYAN POPÇU KİM?

[PAGE]


İmza günü düzenleyen Kenan Doğulu, bir hayranının getirdiği iç çamaşırını imzaladı.


Antalya konseri öncesi imza günü düzenleyen Kenan Doğulu, hayranlarıyla buluştu. Bayan hayranlarıyla bol bol öpüşen ve albümlerini imzalayan şarkıcı, bir ara bir hayranının imzalaması için verdiği iç çamaşırı karşısında şaşkınlığa uğradı.

İç çamaşırını imzalayan Kenan Doğulu'ya daha sonra bir hayranı, üzerinde Atatürk'ün resmi bulunan bir kravat hediye etti. Röportajlarında sürekli olarak çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Kenan Doğulu, minik hayranlarına da özel bir ilgi gösterdi. Mega Magazin'e iki-üç sene içinde evlenmeyi planladığını söyleyen Kenan Doğulu, evleneceği kişiye ise henüz rastlamadığını dile getirdi...

"Fantezilerim seneler önce bitti" diyen popçu kim?

[PAGE]

14 yıl önce "Karabiberim" şarkısıyla hayatımıza giren Serdar Ortaç, Türk pop müziğinin tartışmasız yıldızlarından. Seveni de eleştireni de çok ama yine de karnaval havasındaki konserlerine kayıtsız kalınamıyor.

Şimdi de kısa süre önce çıkardığı Gold Remiks albümüyle müzik listelerinin üst sırasında. Hürriyet gazetesine konuşan 39 yaşındaki Ortaç, “Son beş senede hayatımdan kıskançlığı, huzursuzluğu ve pişmanlığı tamamen çıkardım” diyerek iç dünyasındaki değişimi anlattı.

KALDIRACAK GÜÇTE DEĞİLİM

Eskiden olmuştur ama artık tamamen bitti. Vücudum ve beynim böyle ilişkileri kaldıracak güçte değil. Şöyle düşün, bardak doldu ve taştı. Bu sırada bütün suyu içtim. Artık tokum, bardağı doldurmak istemiyorum. Alabileceğim bütün zevkleri aldım.

HATIRLADIKÇA UTANIYORUM

Benim bütün fantezilerim seneler önce bitti. 23 yaşındayken ‘Zeytini al kızın göbeğine koy’ dediler. Şimdi neden bu kadar cahil ve mantıksız davrandığımı düşünüyorum. Şimdi utanırım, elim titrer.

ALDATILDIĞINI TV'DEN ÖĞRENENEN GÜZEL

[PAGE]

Sinem Kobal, Mustafa Sirmen'in kendisini aldattığını TV'den öğrendi. Beş yıldır zaman zaman ayrı kalsalar da büyük bir aşk yaşayan Sinem Kobal'la Mustafa Sirmen'in ilişkisi bitti.

ALDATILDIĞINI ÖĞRENDİ 'BU MUDUR?' DİYE MESAJ ATTI

Sirmen'in önceki gün eski aşkı Yağmur Ünal'la Sunset Restaurant'ta karşılaşıp sonra da Anjelique Bar'da eğlendiği haberini gören Kobal, çileden çıktı. Güzel oyuncu, hemen bir süredir arasının 'limoni' olduğu sevgilisine "Bu mudur?" diye bir mesaj attı.

SİRMEN YEMEĞE ÇIKARDI SİNEM

Kobal mesajın ardından soluğu, "Hayatımın aşkı" dediği sevgilisi Mustafa Sirmen'in Vaniköy'deki yalısında aldı. Ko¬bal eşyalarını toplarken Sirmen yetişti. Sevgilisinden özür dileyen Mustafa Sirmen, onu ikna edip yemeğe çıkardı. Ancak Sinem Kobal'ın sevgilisine lk çok kızdığı ve ilişkilileri üzerine düşünmek için süre istediği öğrenildi.

Binbir gece aşıklarının davetiyesinde neler yazılı?

[PAGE]

DAVETİYELERİ BASILDI

Üç yıl boyunca salı geceleri “Binbir Gece”deki aşklarını izlemek üzere seyircileri ekrana davet eden Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, gerçek hayattaki aşklarının “finali” için bu kez dostlarını “Yedi, Sekiz, İkibindokuz Cuma” gecesi düğünlerine çağırıyor

“BİNBİR Gece” dizisinde başlayan aşklarını 7 Ağustos’ta Les Ottomans Otel’de düzenlenecek törenle nikâh masasına taşıyacak olan Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti, yakın dostlarına davetiye göndermeye başladı.

Ergenç ile iki aylık hamile olan Korel, sade bir nikâh davetiyesi kullanmayı tercih etti. İki pembe ortanca çiçeğinin süslediği, üzerinden geçen sarı bantlı davetiyede Korel ve Ergenç, “Yedi Ağustos İkibindokuz Cuma gecenizi bize ayırın, evleniyoruz” yazısına yer verdi.

Davetiyede Bergüzar Korel, 2005 yılında kaybettiği babası, Türk sinemasının ünlü oyuncusu Tanju Korel’in ismini, annesi Hülya Darcan ile birlikte yazdırdı. Korel, annesinin kızlık soyadı yerine babasının soyadını kullandı. Halit Ergenç ise çocukken boşanan anne ve babasının adlarını Aliye İnci Yüceışık ve Mehmet Sait Ergenç olarak yazdırdı. Nikâh saat 20.00’de kıyılacak.

Levent Kırca'ya kötü haber

[PAGE]

Uşak'taki trafik kazasında, tiyatro sanatçısı Levent Kırca'nın çekim ekibinde bulunan 2 kişi yaralandı. Yılmaz Doğanay'ın kullandığı 33 E 6883 plakalı tır ile Selim Kayı'nın (40) yönetimindeki 34 BD 6257 plakalı otomobil, şehir merkezindeki Stadyum Kavşağı'nda çarpıştı.

Kazada, Levent Kırca'nın çekimleri Uşak'ta gerçekleştirilecek “Ateşin Düştüğü Yer” isimli yapımın koordinatörü olduğu bildirilen Selim Kayı (40) ile asistanı Asena Kolaşin (23) hafif yaralandı. Yaralılar, Uşak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kırmızı ışıkta geçtiği öne sürülen tır sürücüsü Doğanay, polis tarafından gözaltına alındı. Kırca'nın, kaza haberini aldıktan sonra Uşak'a gelmek için yola çıktığı öğrenildi.