BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,65
ALTIN 2.391,48
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Tatlıses paylaştı domatesten çıkana bakın!

İbrahim Tatlıses instagram hesabından paylaştı. Tatlıses'in kestiği dometesin içinden Allah yazısı çıktı. Ünlü türkücü 'Hadi gelde inanma...' diyerek şaşkınlığını ortaya koydu.

Abone ol

İbrahim Tatlıses kestiği domatesle şaşkına döndü. Ünlü türkücünün domatesinden Allah yazısı çıktı.

Tatlıses yaşadığı bu sıradışı deneyimi instagram ve twitter hesapları üzerinden paylaştı.

Domatesin içindeki Allah yazısının fotoğrafını paylaşan İbrahim Tatlıses, 'Haydi gel de inanma cehennemlik ol' diye yazdı.

ibrahim tatlıses domates allah yazısı

İbrahim Tatlıses instagram hesabından paylaştığı karenin yanına şunları yazdı;

-"Kurban olduğum; domatesi kestik içinden ALLAH yazısı çıktı... Hade gel inanma da tam Cehennemlik ol. ALLAH her daim yanımızdadır ve olacak! Ne zaman kime kötülük yapmışız, iyilikten başka... Domatesin çekirdeğinde bile ALLAH yazıyorsa, kaya parçasını bölüyorsun, kurdun ağzında yeşil bir yaprak orda bile kurdu aç bırakmıyor... ALLAH vermişse boğazı, aç koymaz... Ey insan oğlu sen rahat OL... ALLAH her daim yanımızdadır.

MİLLİ MAÇ İÇİN KONUŞANLAR NEREDE

İbrahim Tatlıses dün akşam oynanan Milli Maç hakkında da yazdı. Tatlıses eleştirenlere çattı ve şunları söyledi;

-Geçtiğimiz gün Sayın Cumhurbaşkanı'mız bugün oynanan maç için; "O maç belki yol verecektir, belki bitirecektir ama şu anda siz tamamen işin önünü kesiyorsunuz" demişti. Şimdi Milli Takımızı yerden yere vuranlar nerede..!!? "Biz bitti demeden bitmez!" diye yola çıktık, yolumuz uzun ve devam edecek inşAllah🇹🇷 Milli Takımımızda forma giyen evlatlarımızı ve Fatih Terim'i bu güzel galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Sonuç ne olursa olsun bu ülkenin evlatlarına sahip çıkalım.