BIST 10.320
DOLAR 32,29
EURO 35,18
ALTIN 2.466,09
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Tatlıses garantiyi verdi

Ses terapisi için yeni albümünü ertelediğini söyleyen İbrahim Tatlıses, “Yaptığım işler yapacağım işlerin teminatıdır” dedi

Abone ol

Bodrum’a giden İbrahim Tatlıses, ailesiyle Torba’da dinlendi.  Eski hayat arkadaşı Perihan Savaş, kızı Melek Zübeyde ve torunu Efe’nin fotoğraflarının alınmaması için korumalarına direktif veren Tatlıses, sahil turunda bile fotoğraf çeken tatilcilerden görüntülerin silinmesini istedi. 

Daha sonra Casa del Arte Otel’de yakın dostları Recep Aydemir ve Murat Aslan’la yemek yiyen  Tatlıses, şapkasıyla dikkat çekti. “Fötr şapkayı  severim, bu beni güneşten koruyor” diyen Tatlıses, “En önemli şapkam evimde duruyor, onu Süleyman Demirel‘den almıştım” şeklinde konuştu. 

Diğer yandan yeni albümü için geçmişteki  albümlerini örnek gösteren Tatlıses, “Bugüne kadar yaptığımız kasetler, CD’ler geleceğin   teminatıdır. Yaptığım işler yapacağım işlerin  teminatıdır” diye konuştu.

‘TIRNIK OLDUM’

TRT Müzik’e konuşan Tatlıses, ses terapisi gördüğü için albümünü ertelediğini açıkladı. Tatlıses “İsmail Koçak diye bir arkadaşımız var. Kulak burun boğazcı. ‘Tek burnumun etini al’ dedim. İki burnumun etini de almış. Şimdi tırnık oldum. Burnumdan konuşuyorum. Evet aynen buradan da sesleniyorum; hoca bir tane alacağına ikisini birden almışsın. İkisini birden alınca kulakla o çatışıyor. Hatta bana bir kulak burun boğazcı dostumuz dedi ki ‘Bence etleri aldırma. Ses rengi değişebilir.’ Ses renginde bir şey  yok ama bak sanki buraya bir baskı var böyle” dedi.