BIST 10.379
DOLAR 32,23
EURO 34,99
ALTIN 2.409,75
HABER /  GÜNCEL

İbo yazar olduğuna inandıramıyor

İbrahim Tatlıses, Bugün Gazetesi'nde köşe yazarlığına başladı başlamasına ama yazılarını kendisinin yazdığına hala kimseyi inandıramamanın üzüntüsünü yaşıyor

Abone ol

İbrahim Tatlıses başlıklı yazısında çektiği ıstırabı anlattı!

Yazı : İbrahim TATLISES
www.bugun.com.tr

Yazıyı yazmak bi dert, sizleri bu yazıları ben yazıyoruma inandırmak ayrı bi dert. Konuyu bulup yazmak, o da başka bi dert. Yazı gazetede yayınlandıktan sonra okuyuculardan gelen yorumu dinlemek daha da keyifli bi dert. Yani anlayacağınız dertli dertli bir yazar oluyorum. Bir okuyucumuzdan kulağıma gelen nane şekerli bir yorumu sizlere aktarıyorum. İki bayan arasında mutfakta geçen bir kulak misafirliği. Hikâyesi ve senaryosu İbrahim Tatlıses'e ait;
"Şimdi sen diyorsun ki, bu yazıları İbo yazıyormuş, öyle mi?
"Ben demiyorum kızım, bütün köşe yazarları adamı ha bire köşelerinde misafir ediyorlar, bu da İbo köşe yazıyor anlamına gelmiyor mu?
"Yok ya, İbo yazıyormuş, daha neler... Neyle yazıyormuş acaba çok merak ettim.
"Çok merak ettiysen bende İbo'nun telefonu var aç konuş, belki o zaman merakın gider.
"Kızım sende bi tuhafsın, hep demiyorlar mı bu adam kıronun tekidir diye, ee nasıl yazacak tebeşirle mi?
"Sen diyene bakma kızım yazana bak, Kıro muro adam yazıyor ya, ha kalemle yazmış, ha tebeşirle, ne fark eder ki...
"Eğer o yazıyorsa ben de ne olayım.
"Ne olmayı düşünüyorsun canım, Hülya Avşar falan mı?"
"Ben şaka yapmıyorum ŞURDA CİDDİ KONUŞUYORUZ kızım. Bu yazıları İbrahim Tatlıses'in yazdığına beni kimse inandıramaz, sen de inandıramazsın. Ama dersen ki gazetede birileri yazıyor, altına da İbo'nun adını yazıyorlar o zaman tamam!!
"Bak Hülyacım, pardon ya, Hülya da nerden çıktı. Allaaah gözlerim yandı, nasıl bir soğan almışsın sular içindeyim. Soğan gözlüm sana Hülya deyişim nedendir?
"Neden olacak, ben kendimi bildim bileli sen İbrahim Tatlıses Hülya Avşar filmlerini kaçırmazdın, onun için İbocu ve Hülyacı olman doğaldır. Mesela ben de bir zamanlar Kadir İnanır Türkan Şoray hayranıydım ve ben de onlara toz kondurmazdım.."
"Toz kondurmadığın belli. Bugüne kadar neden bekâr kaldığında belli. Mutfak toz içinde... Bak kızım, erkeğin kalbine giden yol mutfaktan geçer unutma! İstersen biraz da İbo'nun şair tarafını konuşalım"
"Şair mi?"
"Tabi ya, bak dinle bir filminde Hülya Avşar için yazmıştı:
Ölmeyi Tanrıya
Yaşamayı Sana
Ağlamayı Kadere
Gülmeyi Sana
Sevmeyi Kalbime
Sevilmeyi Sana
Sana Borçluyum..."
"Vay be bunu kendi mi yazmış?"
"Kendi yazmış tabi, bak dinle bir tane daha var:
Seni sensiz yaşamak en kötü kader olsa gerek.
Ey benim hasret kokan sevgilim;
Bu ayrılığa dayanır mı yürek?
Gel desem gelemezsin biliyorum.
Ama ben seninleyim, seni yaşıyorum ve tek...
İşte bizim kıro dediğimiz İbrahim Tatlıses bu... Kısa ama anlamlı yazar. Bütün yazılarını kendi yazar, çektiği dizilerin hikâyelerini kafasında kendi kurar, senaryolarını kendi yazar ve çoğu şarkılarını kendi besteler sözlerini de kendi yazar." Bu saydıklarımın hepsini İbo yazmıyor ve biz inanmıyoruz diyenlere İbo şöyle diyor; Bunların hepsi bana tanrının bir lütfudur, sizler bana inansanız kaç yazar, inanmasanız kaç yazar!!!