BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.513,54
HABER /  GÜNCEL

O halde maçları TRT yayınlasın!

Bugün Gazetesi televizyon eleştirmeni Aykut Işıklar, milli maçları Kanal D'nin vermesine tepki gösterenlere istatistiki bilgilerle karşı çıktı!

Abone ol

Aykut Işıklar " başlıklı yazısında diğer televizyonlarında maç yayınlamaması gerektiğini ironiyle yazdı!
Kanal D, Milli Takım'a uğursuz geliyormuş. Hele maçı İlker Yasin maçı anlatırsa' Bu benim düşüncem değil, yaşlı-başlı gazetecilerin yazılarından alıntı... Oysa Kanal D ve İlker'e çamur atılacaksa çok daha güzel gerekçeler var. İsviçre takımının İstanbul'a gelişi öyle mi verilmeliydi? Kafilenin otobüsü Dolmabahçe'de yumurta yağmuruna tutuluyor, Kanal D Spor'da tek kare yok... Neden acaba? Gelelim hâlâ nerelerde dolaşanlara... Kanal D uğursuz TV kanalı ise, Star TV de Galatasaray, Fenerbahçe Beşiktaş için uğursuz kanal sayılmalı. Üç büyüklerimiz 'Şampiyonlar Ligi'ni hâlâ kazanamadılar. Hatta final bile oynayamadılar. Fenerbahçe, Star TV'nin uğursuz oluşu yüzünden mi sıfır puan çekip tarihe geçti. Tam tersini de düşünebiliriz. Dünya Kupası'nda 3. olduğumuz zaman maçlarımız TRT'de yayınlamıştı. O halde bütün milli maçları, Şampiyonlar ligi ve UEFA Kupası maçlarını TRT yayınlasın...

***

Flash TV binasına zarar vermesinler de...

Sonunda kadınlar, kadın programlarının TV'lerden kaldırılması için yollara döküldü. 'Kadının Sesi' Programının hazırlandığı Flash TV'nin Tepebaşı'ndaki merkez binasının önünde bağırıpçağırdılar. Yasemin Bozkurt'un programının yayından kaldırılmasını istemeleri çok normal. 'Can güvenliği sağlanmadığı için bu tür programlar yüzünden daha çok kişi hayatını kaybedecek. Ben bu olay sırasında Flash TV yeni binasını merak ettim. 'Ya bir yerleri kırıp dökmüşlerse' diye endişe ettim. Flash TV'nin üç-beş ay önceki halini bilmeyenler beni anlayamaz. TV binasından başka her şeye benziyordu. Şimdi normal kapısı olan bir TV binası olmuş. Asansörü 4. kata kadar çıkabiliyormuş, stüdyo büyümüş, hatta makyaj odası bile varmış da, orada kutulara pudra konuluyormuş. Acaba patronu Ömer Göktuğ'a ne oldu da, böyle değişti.