BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Hyundai'den yaz değişimi

Hyundai, 2013 yazını yeni donanımlar ve özelliklerle karşılamaya hazırlanırken, yapılan değişikliklerde ortak nokta konfor olmuştur.

Abone ol

Hyundai i20 ve Accent Blue, 2013 yazını yeni donanımlar ve özelliklerle karşılamaya hazırlanırken, yapılan değişikliklerde ortak nokta konfor olmuştur.

Yenilenen donanım seviyelerine göre Sense paketinden itibaren LED gündüz farlarına ve navigasyon özellikli dokunmatik ekran multimedya sistemine kavuşan i20 başlangıç paketi olan Jump seviyesinde artık direksiyondan kumandalı 4 hoparlörlü ve MP3 çalarlı müzik sistemi, iPod ve Aux bağlantısı ve sürücü koltuğu yükseklik ayarı standart olarak sunuluyor.

Bir üst donanım paketi olan Sense seviyesinde ise dokunmatik ekranlı, SD kart ve DVD okuyuculu navigasyonlu müzik sistemi, sis farları ve entegre LED gündüz farları yer alıyor. Yeni i20'nin 1.4 litre benzinli motor ve otomatik şanzımanlı versiyonuyla alınabilen Vision isimli yeni paketindeyse geri görüş kamerası ve kırmızı-siyah koltuk döşemeleri bulunuyor. Markanın küçük sedanı Accent Blue da LED'li gündüz farlarına kavuşurken, farlarda mercekli yapıya geçilmiş. Mode Plus donanım seviyesinden itibaren 16 inçlik alaşımlı jantlarla sunulan otomobil, Mode Plus versiyonundan itibaren navigasyon özellikli, dokunmatik ekranlı bir multimedya sistemi sunuyor. SD kart yuvası ve USB gibi özellikler de sunan bu ünite aynı zamanda harici, Bluetooth ve iPhone/iPod bağlantılarına da sahip.

hyundai-accent-blue.jpg