BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Hyundai hedef küçülttü

Hyundai Assan Türkiye Satış Direktörü Yongsung Kim, Türkiye'de hedef küçülttüklerini açıkladı...

Abone ol

Hyundai Assan Türkiye Pazarlama Müdürü Hakan Kayalık, Ortak Pazarlama Müdürü Umut Ceyhun ve Bölge Satış Müdürü Erdemir Örüklü ile birlikte Bursa'da faaliyet gösteren Şentürkler Grup'a ait Hyundai Plaza'yı ziyaret ederek satış ve servis birimlerini gezen Hyundai Assan Türkiye Satış Direktörü Yongsung Kim, Şentürkler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şentürk'le de bir araya geldi.

Kim, yaptığı konuşmada, Bursa'daki performanstan memnun olduklarını, Hyundai'nin, Bursa'da Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir satış grafiği çizdiğini belirterek, şunları kaydetti:

''Hyundai Assan olarak Türkiye'de 2006 yılında toplam 53 bin 479 araç sattık, 2007'de 42 bin 500 araç satmayı hedefliyoruz. Bu hedefi 2007 yılındaki gerek politik gerekse ekonomik dalgalanma ve belirsizlikleri göz önüne alarak belirledik. Bu rakam hedeflediğimiz minimum satış oranıdır, yani en kötü senaryoya göre planlanmıştır. Ancak Türkiye'nin en kötü senaryolara gerek kalmadan ekonomide başarılı bir yıl geçirmesini ve bu rakamların çok daha yukarılara çıkmasını ümit ediyoruz. '