BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Hüseyin Gülerce'den şok tweetler

Fethullah Gülen’e yakınlığıyla bilinen Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Twitter’da çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Abone ol

Gülerce, ”Herkes, Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar, bu topraklarda Cumhuriyet tarihinde hiç yaşanmamış sıkıntılara ve savrulmalara hazır olsun” diye yazdı.

17 Aralık operasyonuyla sarsılan Türkiye yeni operasyonlara ve olaylara mı tanık olacak? Hükümet ile cemaat arasındaki kavga Gülerce'nin attığı son tweetlerle farklı bir boyuta mı taşınacak?

Bugünkü köşesinde taraflar arasındaki arabuluculuk çabalarını sonlandırdığını ilan eden Zaman gazetesi yazarı Gülerce, twitter'da yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Kamuoyu Gülerce'nin işaret ettiği cumhuriyet tarihinde bugüne kadar hiç yaşanmamış sıkıntılar ve savrulmaların ne olabileceğini tartışıyor.

HERKES YAŞANMAMIŞ SIKINTILARA HAZIR OLSUN

İşte Gülerce'nin olay tweetleri:

Zaman'da bugünkü yazım: Sonunda ne olur? Demokrasimiz, milletimiz ve devletimiz bu badireden güçlenerek çıkar ...

Ancak herkes, Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar, bu topraklarda Cumhuriyet tarihinde hiç yaşanmamış sıkıntılara ve savrulmalara hazır olsun..

FIRTINAYA GİRİYORUZ

Sadece sabredenlerin, sağduyu ile hareket edenlerin, üslup güzelliğini koruyanların ve duruşunu bozmayanlarin kazanacağı fırtınaya giriyoruz

Bu fırtınada dostlar kaybedilecek, çürükler ayıklanacak, vefasızlar ortalığa saçılacak. Herkes yerini bulacak. Sonunda Türkiye kazanacak...

Fırtınanın habercisi ben değilim, Sayın Mehmet Ali Şahin ve Sayın Burhan Kuzu. Operasyon yapılacağını 6 ay önceden bilen yazarlara dikkat..

gülerce.20140103140556.jpg