BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,62
ALTIN 2.413,82
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Hüseyin Çelik'ten 'durduramazsınız' çıkışı!

AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik sorun çözülmese de AK Parti'yi kimsenin durduramayacağını ilan etti.

Abone ol

AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çelik muhalefetin AK Parti kazanmasın diye sürece destek olmadığını söyleyerek "Bu iş çözülse de çözülmese de AK Parti'yi kimse durduramaz" dedi. Çelik Erdoğan'ın rahatsızlığına da dikkat çekerek muhalefetin Erdoğan'a sürekli hain demelerine kızdı. Konuşmasından satırbaşları...

AKİL İNSANLAR HEYETİ

Bu insanlar maaş almıyor kendilerinden fedakarlıkta bulunuyorlar. Bu insanları aşağılamanın kendisi aşağılıktır.

Sayın Kılıçdaroğlu baktı ki söyledikleri müşteri bulmuyor bu defa da aşk mektubu sözleri ile dikkat çekmeye çalıştı. O mektuplarda Öcalan'ın ne yazdığı da zaten biliniyor. Onlara soruyorlar ne biliyorsunuz diye "Biz bilmiyoruz" diyor.

Bunların aşk mektubu olmadığını zaten Kılıçdaroğlu da biliyor. Bu mektupların içeriğini tüm kamuoyu zaten biliyor. Her şehit cenazesi geldiğinde "Bu akan kanı durdurun" demiyorlar mıydı?

Medyada asparagas haberler var. Sayın Başbakan bu sürecin yöneticisi konumunda. Başbakan'ın Suriyeliler gitti diye ifadesi var mı? Bakanların var mı?  

MUHALEFETİN ÇÖZÜM SÜRECİNE BAKIŞI

Biz büyük resmi görmeliyiz. Şu an terörü bitirmek zorundayız. Şu aşamada hesap yapılırsa çıkmaza sokarız. İngiltere'de IRA ile olan görüşmeler 13 yıl sürdü. Biz sabahtan akşama hokus pokusla hallolsun bekliyoruz. Dönemin muhalefet lideri de sorumlulukla hareket etti. Bizdeki gibi biri sokakları tahrik ediyor, öbürü ne söyleyeceğini bilmiyor.

Terör sadece AK Parti'nin meselesi değil. Bu işten sadece AK Parti karlı çıkar düşüncesi ile sabote ediyorlarsa bunu halk da Allah da affetmez.

PKK ÇEKİLME SÜRECİ

Biz en kısa zamanda silahlı örgütlerin gitmesini istiyoruz. yarın öbür gün 3 ay sonra diye bir takvim veremem. Bütün dengeler gözetilmeli.

Bu işin zorlukları vardır. Birinci olarak Abdullah Öcalan'ı ikna edeceksiniz, Kandil'i ikna edeceksiniz, Avrupa'yı ikna, partileri ikna, Türkleri ikna edeceksiniz ve kamuoyu algısını yöneteceksiniz.

ERDOĞAN'IN SESİNİ GÖRDÜNÜZ

Erdoğan'ın salı günü toplantıda ses tonunu gördünüz o sesle rahatsızlıkla Kırgızistan'a gitti. Bu başbakana bu beyzadeler hainden başka bir sıfat yakıştırmıyor. Bu tek kelime ile ayıp. 

Bu terör biterse herkes kazançlı çıkacak.  Ama bu iş çözülürse AK Parti kazanır diye düşünüyorlarsa bu iş çözülse de çözülmese de AK Parti'yi kimse durduramaz! 

Türkiye'deki büyün PKK'lılar diyelim ki gitti. Ailesine dönmek isterlerse ne olacak? Yargılanacaklar mı? Eğer yasalar derde deva değilse düzenlemeler yapılabilir. Pişmanlık Yasası, Eve Dönüş Yasası olabilir. Yeni yasalar çıkarılabilir. Bu yapılacakların hiçbirisi bir terör örgütünü meşrulaştırmayacaktır.