BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hüseyin Çapkın neler söyledi?

Göreve geldi bu davaya odaklandı. Garipoğlu’nu adalete teslim eden İstanbul Emniyet Müdürü Çapkın süreci anlattı.

Abone ol

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Münevver Karabulut'un katil zanlısı C.G'nin gözaltına alınmasına ilişkin, ''Her gün daralan çember, aileyi, şüpheliyi teslim etmeye mecbur bıraktı'' dedi.

Çapkın, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk toplumunun, derinden sarsan dehşetli bir cinayetle yüz yüze olduğunu ve bu yüzden cinayetle çok ilgilendiğini kaydetti.

Hüseyin Çapkın, ''En küçük çocuğundan, ferdinden, en büyüğüne kadar her kademede çok ilgilenildi. Basınımız tabii ki, olayın çok üstünde durdu. Çünkü, çok dehşetli ve değişik bir cinayetti'' dedi.

“DARALAN ÇEMBER AİLEYİ ŞÜPHELİYİ TESLİM ETMEYE BIRAKTI”

Bu ilginin bir kısmının polisin çalışmasına destek sağladığını ve polis açısından da bu olaya bakışın kapanmayacak bir dosya, bir maraton koşusu, bir uzun yürüyüş olduğunu vurgulayan Çapkın, ''Böyleydi, böyle devam edildi. Bizden önceki arkadaşlar da öyle bakmışlar. Bizim zamanımızda da öyleydi. Ve bu her gün daralan çember, aileyi, şüpheliyi teslim etmeye mecbur bıraktı. Avukatı teslim etti'' diye konuştu.

"BEN YOK BİZ VARIZ"

Çapkın, bir gazetecinin, ''İstanbul'da yeni göreve başlayan sizin ve ekibinizin ekstra bir yöntemi oldu mu?'' sorusunu da şöyle yanıtladı:

''Bizim çalışma sistemimizde ben yok, biz varız. Herkesin konuya katkısı var. Şüphelinin yakalanmasında, çalışma arkadaşlarımızın bunu bir kriz gibi algılaması, konuya kriz yönetimi şeklinde bilimsel ve uzun yürüyüş şeklinde bakması tabii ki, bu sonucu getirmiştir. Bu sonucu getireceğini tabii ki biliyorduk biz. Özeti bu. Bu tüm polis teşkilatının başarısıdır öncelikle. Yani benim şahsi başarım değildir.''

İŞTE YAKALANDIĞI ANDA ÇEKİLEN
FOTOĞRAFLAR....
Yakalanış anını videodan izlemek isterseniz
13. SAYFAYA BAKIN

[PAGE]


[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]



[PAGE]