BIST 10.046
DOLAR 32,50
EURO 34,74
ALTIN 2.408,00
HABER /  GÜNCEL

Hürriyet'in Tatlıses ısrarı sürüyor

Hürriyet gazetesi yalanlanan haberinin üstüne gidiyor. Münih Havaalanı’nda Asena yüzünden olay çıkaran İbrahim Tatlıses hakkında soruşturma açıldı.

Abone ol

Münih Havaalanı polis yetkililerinden Bichlmeier, Tatlıses hakkında soruşturma yürütüldüğünü söylerken, Landshut Savcılığı da Tatlıses’e karşı adam yaralama ve tehditten soruşturma açıldığını doğruladı.

MÜNİH Havaalanı’nda Asena’nın gizli sevgilisi olduğu iddia edilen Serhat Fafal’ın ağabeyi Serdar Fafal ile kavga ederek olay çıkaran İbrahim Tatlıses hakkında Münih polisi tarafından soruşturma açıldı. Polis Serdar Fafal’ın yaklaşık iki saat ifadesini aldı.

Münih Havaalanı’nın bağlı olduğu Landshut Başsavcısı Kobor da havaalanında meydana gelen kavga olayını doğruladı. Başsavcı Kobor, ‘Havaalanında böyle bir küçük kavganın olduğu doğru. Polis Tatlıses’e karşı adam yaralama ve tehditten soruşturma yürütüyor. Dosya henüz bize gelmedi. Polis dosyayı tamamladıktan sonra bize teslim edecek’ dedi.

Münih Havaalanı polis yetkilisi Bichlmeier de Tatlıses’e karşı adam yaralama ve tehditten açılan soruşturmanın devam ettiğini, görgü tanıklarının ifadelerinin tamamlanmasından sonra dosyanın Landshut savcılığına verileceğini söyledi.

HÜRRİYET