BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Hürriyet'e Yeni Şafak'tan uyarı

Hürriyet’te yer alan Zemzem United Office başlıklı haberde, zemzem dolum tesislerinin, kapılarını "ilk kez" Türk basınına açtığı haberi yalanlandı!

Abone ol

Hürriyet'in köşesine açıklama gönderen Yeni Şafak muhabiri Kezban Bülbül, tarihi bir gerçeği ortaya çıkarttı!

KEZBAN BÜLBÜL: Ben Yeni Şafak muhabiriyim. 1 Ocak tarihli Hürriyet’te yer alan Zemzem United Office başlıklı haberde, Mekke’deki zemzem dolum tesislerinin, kapılarını "ilk kez" Türk basınına açtığı belirtiliyor. Oysa geçen yıl hac döneminde Türkiye’den giden bir grup gazeteci olarak aynı tesisleri gezmiş ve haber yapmıştık.

GİRAY TÜRKER: Dakar yarışından haber alabilmek için Andy Caldecott’un ölmesini bekleyecekmişiz meğer. Öyle ya yarışın 9. etabındayız, kim ne durumda bununla kimse ilgilenmez; ama biri ölürse haber önemli, ilgi çeker, yayınlamak lazım. Aynı gün, Roland Koch antrenman öncesi futbolculara tatlı yedirmiş! Haber değeri müthiş, ya öğrenemeseydik?

FEHMİ KOCAMEHMET: Almanya’dan arıyorum. Batı Trakya Türk’üyüm. Ağca’yı yazmayın, unutulsun gitsin. Hürriyet bu başlıkları atmasın. Çocuklar ölüyor, yolda gezen çok katil var. Bizim utanç günümüz olmasın, iyi günümüz olsun.