BIST 10.159
DOLAR 32,23
EURO 35,09
ALTIN 2.464,44
HABER /  GÜNCEL

Hülya'nın ödünü koparan yarışmacı

Hülya Avşar "o ne be" diyip elleriyle yüzünü kapatırken, Acun "yapmayın, sana bir şey olsa nasıl hesap veririz" diyerek yarışmacıya engel olmaya çalıştı...

Abone ol

Show TV de ekrana gelen Yetenek Sizsiniz programında dün öyle bir yarışmacı vardı ki jüri üyeleri Acun Ilıcalı da, Hülya Avşar da gösteriyi izleyemedi.

"Bunları yapıyorum diye babam beni köyden kovdu" diyen Orhan Tari, kardeşi Ahmet ile birlikte sahneye çıktı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken ikili "gösteri olarak ne yapacaksınız" sorusuna "Kardeşim Rap yapacağım ama bilmiyorum" diyince ben de Onu buraya çıkartmak için ne olsa yaparım dedim. Arkadaşlar da beni beğendi..." diye yanıt verdi.

Acun Ilıcalı'nın "Peki ne yapacaksın sen..." sorusuna ise "İsim olarak birşey diyemem ama allah ne verdiyse takılacağız..." şeklinde yanıt verdi.
 
Acun Ilıcalı'yla oldukça keyifli bir sohbet yapan yarışmacı önce onlarca florasan lambayı vücudunda kırdırdı. Ardından kafasıyla tahta, kalas, florasan lamba gibi şeyleri kırmaya başladı.

Kardeşinin yardımıyla bir kafasına koyduğu tuğlaları balyoz ile kırdırmaya kalkınca ise Acun Ilıcalı'nın tepksini çekti.

Hülya Avşar'ın izlemekte zorlandığı, sık sık eliyle, elindeki kartlar ile gözlerini kapattığı gösteride tuğlaları kafasına koyunca  Ilıcalı "Hayır onu yapmayın" diyerek gösteriyi durdurdu.  Acun "Orhan o sağlıklı bir gösteri değil. Sana bir şey olsa biz bunun hesabını nasıl veririz?" diyerek engel olunca yarışmacı gösterisini çok farklı bir şey ile tamamlamak zorunda kaldı.

Dört metre kadar yukarıdan tırmandığı merdivenden kendini florasan lambalar ile dolu bir yığının üzerine bırakan yarışmacı sağ salim ve bol alkışla gösterisini tamamladı.

Acun Ilıcalı'nın sık sık "Sakın denemeyin, denemeyi de düşürmeyin..." diye izleyicilerini uyardığı gösteri sonrasında Orhan Tari, Hülya Avşar'ın elini öperek final yaptı.

Ardından  "süre kısıtlı, sahne küçük. Ben burada araba geçirtmek isterdim üstümden, kafamdan motorsiklet geçirmek isterdim. Eğer finale çıkacaksam, Acun abi de sponsor olursa uçaktan paraşütsüz atlayacağım." diyen ve "Acun abi burası yetenek sizsiniz, burada insanları coşturmak lazım." diyen Orhan jüri üyeleri Acun ve Sergen'den Evet, Hülya Avşardan ise yıldızlı evet alarak finale hak kazandı.

İşte Yetenek Sizsiniz'in bu güne kadar yapılmamış gösterisine imza atan Orhan Tari'nin şovu...