BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.443,45
HABER /  GÜNCEL

Hükümetten saldırıyla ilgili ilk açıklama!

İSTANBUL patlamasıyla ilgili hükümetten açıklama geldi. Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş; 'Halka korku salmak istiyorlar, vatandaş evinden çıkamasın istiyorlar. Geri adım atmayacağız' dedi.

Abone ol

Numan Kurtulmuş Taksim'de yaşanan patlama sonrası, 'Halka korku salmak istiyorlar, vatandaş evinden çıkamasın istiyorlar. Geri adım atmayacağız' dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beyoğlu'ndaki terör saldırısına ilişkin şu açıklamalarda bulundu.

HAİN PLANI UYGULAMAYA ÇALIŞIYORLAR

"Hain planı uygulamaya çalışıyorlar. Ne yapsanız boş, bu millet sizin tuzaklarınıza asla teslim olmayacaktır. Bu millet terörün yapmak istediklerinin hiçbirisine prim vermeyecek, kadim, ezeli kardeşliğini inşallah ebedi hale getirecek, kıyamete kadar bu topraklarda birlikte, barış içinde yaşayacaktır."

TERÖRE ALIŞMAYACAĞIZ

Kurtulmuş, "Hayır, ne yaparlarsa yapsınlar, teröre alışmayacağız. Terör karşısında kanıksamayacağız, geri adım atmayacağız. İnşallah yollarda, çarşılarda, pazarlarda günlük hayatımızı devam ettireceğiz." diye konuştu.

HDP'YE ÇAĞRI

"Bütün partilere, özellikle demokrasi karşısında sınav veren HDP'ye bir kere daha buradan çağrıda bulunuyorum. Gün bugündür. Terör örgütünün arkasındaki mahiyet tam manasıyla ortaya çıkmadan, hemen, derhal, hiçbir şekilde 'ama, fakat' demeden bu terörü yapan katilleri, canileri, hainleri ve arkasındaki karanlık odakları telin edin, lanetleyin, görüşünüzü ortaya koyun."