BIST 9.488
DOLAR 32,50
EURO 34,72
ALTIN 2.499,35
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Hükümetten Kurban Bayramı müjdesi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bağkur-SGK ve emekli maaşlarınını Kurban Bayramı öncesi ödeneceğini söyledi.

Abone ol
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Kurban Bayramı süresince otoyol ve köprülerin ücretsiz olacağını söyledi. Kurtulmuş, Bağkur-SGK ve emekli maaşlarınını da Kurban Bayramı öncesi ödeneceğini açıkladı.
 
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 23 Eylül Çarşamba günü saat 00.00'dan, 28 Eylül Pazartesi günü saat 07.00'ye kadar bütün otoyolların, boğaz köprülerinin bayram süresince ücretsiz olacağını söyledi. Bu süre zarfında belediyelere ait toplu taşım araçlarının da ücretsiz ya da indirimli olarak kullanılmasıyla ilgili Bakanlar Kurulu kararnemesinin de imzalandığını söyleyen Kurtulmuş,  Bağkur-SGK ve emekli maaşlarınını da Kurban Bayramı öncesi ödeneceğini açıkladı.
 
Kurtulmuş, "Kurban Bayramı tatili öncesinde Bağ-Kur'luların, SSK, işçi ve tarım emeklilerinin ve 4/C'lilerin alacakları maaşları, ücretleri bayramdan önce 17 ve 23'ü arasındaki süre içerisinde bu ödemeler de yapılacak ve böylece Kurban Bayramı'na Bağ-Kur'lu, SSK'lı ve emeklilerinin rahat bir şekilde girmelerini temin edecek adımlar atılacaktır" diye konuştu.