BIST 9.998
DOLAR 32,35
EURO 34,86
ALTIN 2.402,70
HABER /  GÜNCEL

Hukuk öğrencilerin başucu sitesi

Dicle Üniversitesi hukuk fakültesi öğrencilerinin kurduğu http://www.diclehukuk.com uzantılı web sitesi hukuk öğrencilerine hitap ediyor. Site çok yakında hizmete giriyor.

Abone ol

Site yetkilileri misyonlarını şöyle özetliyorlar:

Öğrencileri hukuk bilgileri çok değerli ve kendi alanlarında deneyimli profesör, doçent ve yardımcı doçentler tarafından hazırlanmış teoriye uygulamaya dönük bilimsel çalışmaları öğrencilere sunmak, öte yandan da öğrenci arkadaşlarımızın hazırlamış olduğu araştırma çalışmalarını yayınlamakla öğrenci arkadaşlarımızın hukuk ve uluslararası hukuk alanlarında da kendilerini yetiştirmelerine olanak hazırlamak.

Böylece Hukuk ve Uluslararası Hukuk Bilgilerini kendisinde toplamış ve üst düzeyde hukuk bilgisi edinmiş hukukçular yetişmesine bir nebze katkı sağlamak;öğrencilik yıllarımızda edinmiş olduğumuz sağlam dostluklarımızı devam ettirmek;iletişimin devamını sağlamak; öğrenme sürecinde sanal kütüphane oluşturup siteyi aktif kılmak, bunun için araştırma ve gelişmeleri takip etmek ve bilgiye en hızlı erişimi sağlayabilmektir.

Sitemizin tasarım çalışmaları çok yakında bitmek üzeredir.

www.diclehukuk.com