BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,88
ALTIN 2.405,46
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Horozlar Boluspor'a bileniyor!

Denizlispor, Bank Asya 1. Lig'de hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Boluspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Abone ol

Ligin 7. haftasında Boluspor'la karşılaşacak olan Denizlispor, bugün yaptığı son idmanla çalışmalarını tamamladı.

Boluspor maçı için yarın sabah karayolu ile Bolu'ya hareket edecek olan Yeşil-siyahlı ekipte sakatlığı süren Fatih Yiğen kafilede yer almadı.

Ülkesinin milli takım kadrosunda bulunduğu için Kartalspor maçında forma giyemeyen Koffi, Denizli'ye dönerek takıma katılırken, Trinidad Tobagolu golcü futbolcu Roberts 3 yabancı hakkının dolması sebebiyle kadroya dahil edilmedi. Geçen hafta Kartalspor ile kendi sahasında berabere kalarak ikinci puan kaybını yaşayan Denizlispor, Boluspor deplasmanından galibiyetle dönerek kaybettiği puanları telafi etmek istiyor.

Boluspor maçına iyi hazırlandıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Kartalspor maçında üstün bir futbol sergilememize rağmen, rakibimizin kapalı defansını aşmakta zorlandık. Beklemediğimiz bu puan kaybını telafi etmek istiyoruz. Boluspor takımı da bizim gibi zirveye oynayan bir takım. Her iki takım da galip gelmek için sahaya çıkacak. Biz bu maça çok iyi hazırlandık. Futbolcularımın çalışmasından çok memnunum. Oyuncularım birlik ve beraberlik içerisinde takımın başarısı için ter döküyor. Boluspor deplasmanı zor geçecek ancak biz kazanmak istiyoruz" dedi.

Bank Asya 1. Lig'de bu sezon oynadığı 3 deplasman maçını da kazanan Yeşil-siyahlılar, attıkları 9 golle deplasmanda en fazla gol atan takım unvanını elinde bulunduruyor.